Laa laa lauantai ...









Tänään ollaankin tyttöjen kesken, joten ollaan leikitty, löhötty, käyty kaupassa, käytetty Vilppua ulkona aika monta kertaa, tehty ruokaa (makaroooonia ja lihapullia) ja tähtitorttuja (moneskohan kerta tänä talvena ? Sadas torttu varmaan ... ) .


Ja Lottakin sai tänään Sylvanian Families talon. Hahmot toimitti Kainuun Joulupukki. Täytyy todeta, että ihan kivat leikkilelut. Lotta ainakin pitää niistä.

Taloja tuli kahden sijasta kolme. Vahingossa. Yksi paketti kun seikkaili postissa. Ja luulimme sen kadonneen. Nimittäin meille alkoi tulla jo tosi kiire saada paketti Joulupuu keräykseen ja postitse voittajalle ennen aattoa ... joten varmuuden vuoksi -lähettivät mulle Tanskasta vielä yhden.

Yhden arvoin ja postitin voittajalle, yhden vein siis keräykseen ja yksi ... se on nyt sitten tässä. Mä jemmasin sitä kaapissani. Pitääkseni toisen arvonnan joskus. 

Tänään selvitin harjan ja muumihoitoaineen voimalla Lotan tukasta hirvittävän monta, suurta takkua ja se itku oli sydäntä särkevää. Supisin Lotan korvaan, että jaksa kulta vielä hetki, niin sitten minä annan sinulle yllätyksen.

Mitä annan ? Mistä nyt keksin jotain !? APUA !

Ja siellähän se talo oli vielä mun lipaston uumenissa.
What a joy !

Kyllä me aiotaan vielä parit hahmot leikkeihin hankkia. Niiiin suloisia. Ja arvonnankin lupaan. Koska varastin teidän palkintonne. Mutta hei, yksi olikin mua varten alunperin. Kieltäydyin vain vastaanottamasta sitä.

Ja nyt kävi näin. Jep. Plääh.

ps. isoja kuvia on toivottu minulta mutta mun mielestä nämä suuret hyppää silmille. Mitä mieltä olette ? Jatkanko näillä vai palaanko vanhankokoisiin ?

28 comments

  1. Kiva lauantai! Täällä kaakkoisessa suomessa on riittänyt lumitöitä ihan koko perheelle. Ennen saunaa pitänee vielä vähän ulkoilla. Varastoakin taas vähän penkaisin ja järkkäsin. Meillä on keväällä muutto ja jo nyt ahdistaa nämä tavarat. Fb:ssa menee kyllä aika kivasti kaupaksi vaikka mikä roju.

    Ja hei, jatka ehdottomasti isoilla kuvilla! Teillä on niin kaunista, niin nähdään vielä vähän tarkemmin kaikki ihanuutesi :)

    ReplyDelete
  2. Nämä ei oo yhtään liian isoja! Hyvä näin. Meillä on tytöillä pitkät pitkät hiukset ja aina on takkuja selviteltävänä... yritän laittaa yöksi letille, se vähän helpottaa..

    ReplyDelete
  3. Isoilla:) Kivat ja kotoisat touhut teillä tyttelöissä siellä.

    ReplyDelete
  4. Lumitöitä kyllä ois , muutenkin. Ihan kiva kun on lunta mutta tämä ois maksimi. Nyt saa riittää :o)

    Lotan tukka on aivan kaamea takkupesä aina. Ei ole saanut leikata lyhyttä mutta tänään sanoi "hyvä on". Pätkäsen sen polkaksi.

    Nyt täytyy lähtee silittään mekkoa; olen menossa illaksi kaverin luo syömään, juomaan jotain ja kuuntelemaan levyjä.
    :)

    ReplyDelete
  5. Hyvän kokoisia kuvia musta. Voi että, muistan lapsuudesta tuon hiusten selvittelyn. Se oli KAMALAA. Onneksi sulla oli hyvä ylläri jemmassa. Tänä päivänä mun päänahka on jo niin tottunut repimiseen, että en vähästä hätkähdä. :D

    ReplyDelete
  6. Anna neidin leikkiä ihana rauhassa ja hyvällä omallatunnolla uusilla leluillaan!

    Isojen kuvien kannalla minäkin!

    ReplyDelete
  7. Voi kuinka hellyyttävä postaus, Lotta on kyllä talonsa ansainnut ja ihanasti keksit yllätyksen :-) Kiitos ihanasta blogistasi, jonka postaukset ilahduttavat minua joka kerta. Teillä on niin elämänmakuista, kaunista, hyvällä tavalla värikästä. Minä rakastan näitä isoja kuvia!

    Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle toivottelee

    JohannaMaria

    ReplyDelete
  8. Kuitenkin sinun kuviasi aina klikkaa suuremmaksi, joten isompi koko on oikein hyvä. Omassa blogissani olen kans arponut kuvien kokoa, muilla tykkään isoista, mutta omia kuvia on outo katsella suurina, varsinkin kun aikanaan aloitti tosi pienillä.

    Polkkatukkaa arvon meitin tytöille joka toinen päivä takkukiljuntaa kuunnellessani.

    ReplyDelete
  9. mä kyllä tykkään näistä isoista.

    Ihastelinkin ekassa kuvassa Lotan pitkää tukkaa.
    me vähän lyhennettiin omia hiuksiamme juurikin tuon takkuasian takia;-)
    Kiva että löytyi ylläri kaapista.

    ReplyDelete
  10. Tiedän tunteesi tukkaa selvittäessä,itselläni on kolme pitkätukkaista tyttöä...minä pidän niistä pienemmistä kuvista,vaikka isompia ei tarvitse niin tarkkaan katsoa,joka tapauksessa ne ovat kummatkin ihania!!T:Susanna ja 3rinsessaa

    ReplyDelete
  11. Määkin oon isojen kuvien kannalla.

    Pakko kysyä. Tuossa ekassa kuvassa ovenkarmien ympärillä olevat valot. Tosi kivat. Mistäköhän ne on...?

    ReplyDelete
  12. p.s. Mulla oli pienenä noita Sylvanian Families -hahmoja. Sanottiin niitä sisarusten kanssa Pikkaraisiksi. Myytiinköhän niitä silloin sillä nimellä? Pikkaraisia joka tapauksessa. :)

    ReplyDelete
  13. Kivoja ovat sekä isot että pienet kuvat, mutta eivät nämä isot hyppää yhtään silmille :)

    Muistan, kun itse olin pikkutyttönä takkutukka. Äiti ei antanut leikata lyhyempää. Nykyään on onneksi hiussuihkeita, joilla tukan selvittäminen on helpompaa. Ja sitten tukka yöksi letille.

    Kiva, että Lotalle löytyi mieluisa ylläri :)

    - Kristiina -

    ReplyDelete
  14. Mä pystyn vieläkin muistamaan ne takkutuput niskassa ja kun niitä selviteltiin. Tosin sama niskatakkutuppu-ongelma mulla on aina, kun on pitkä tukka.

    Kuvista sä tiedätkin jo mun mielipiteen :DD

    ReplyDelete
  15. Moi, mun näytöllä nää isot näyttää just hyviltä. Ihan kuin ois itsekin siellä. :)

    ReplyDelete
  16. Ihana blogi! Harvemmin kommentoin, mutta sitäkin useammin luen.
    Tyttärelläni on samanlaiset hiukset kuin minulla eli pitkät, lasimaiset ja helposti takkuuntuvat. Olen jo unohtanut kaikki lasten hoitoaineet ja nykyisin jaamme minun L´oréal Kérastase Elixir Ultime-pullon. Laitan sitä hänelle pesun jälkeen, annan vaikuttaa hetken ja harjaan. En kuule enää yhtään valitusta. Tuote on hintavaa, mutta jokaisen euron arvoista =)

    ReplyDelete
  17. Ootko kokeillut tytölle sellaista harjaa joka on tarkoitettu hiustenpidennyksille? Siinä on pehmeämmät harjakset eikä tarvitse tukkaa repiä, muutenkin pitää tukan paremmassa kunnossa.
    Mulla on sellainen harja kun TangleTeezer ja se on ihan paras! Mulla on itsellä tosi takkuuntuva tukka JA arka päänahka ja itse ennen aina itkua väänsin kun tukkaa harjasin. Tuo harja on ihan unelma, myös pojan pitkälle takkutukalle paljon mukavampi. Eikä ole kovin kallis, jos oikein muistan niin joku 20€??

    ReplyDelete
  18. Jäikin kertomatta vielä tuo harja-asia. Meillä on myös nyt molemmilla oma hiustenpidennyksille tarkoitettu harja, joka on aivan loistava. En luopuisi siitä ikinä! Harjaa hiukset hyvin ja samalla tuntuu ihanalta päänahassa. Toinen maksoi 10 euroa ja toinen jotain 13.

    ReplyDelete
  19. Huomenta!

    Meidän Empulla on oikea pörröpää, eikä sitä meinaa itkemättä saada selvitettyä. Oon laittanut joko hiuksiin suihkutettavaa hoitoainetta pesun jälkeen, mut melkeinpä paras on jos laitan ihan omaa hoitoainettani pesun yhteydessä pikkasen.

    Kuvista tykkään enemmän isompina!

    ReplyDelete
  20. Ei kun ehdottomasti näillä isoilla!!! Paljon parempia :)
    Niin ihanaa kuvattavaa sulla aina, että mielellään katsoo isompana!

    Meillä on toi hiustenharjaus samaa joka päivä. Luonnonkihara ohut lapsen tukka menee ihan salena koko ajan takkuun. Niiskuneiti suihke ei riitä millään, mutta bonacuren moisture kick suihke on ehdoton pelastaja.
    Mutta tosiaan niitä ylläreitä menen välillä itsekin lupailemaan, ja sitten iskee se paniikki, että mitä!?
    Mulla on jemmassa muumi tikkareita kaapissa, ja se on yleinen palkinto kun kestää sen tukankampaamisen kivun. Pojalla (jees ajattele, se on poika ja mä selittelen tälläsiä) onkin varmaan sata muumitikkaria pulpetissaan, raukka kun ei pidä niiden mausta, mutta ovat muuten kivoja :D

    ReplyDelete
  21. OHO ! Paljon kommentteja , ihanaa :)
    Hmm.. kiitti kaikista vinkeistä. Otan niistä onkeeni.

    Ja pojan tai tytön tukka, sama homma jos pituutta on :)
    Vernerillä oli kans pitkä kihara tukka pienenä , aina ekalle luokalle saakka. Lotalla ei ole kihara mutta pitkä ja ohut. Leikkaaminen vois kuulemma myös vahvistaa tukan laatua ?

    ReplyDelete
  22. Ai niin vastauksia vielä noppaan kysymyksiin näin kaikille, en ennätä yksitellen nyt mutta siis Pikkaraiset on varmana samat kun Sylvanian Families. Muistelen itse samaa :)

    Valot Verkun oven ympärillä on ostettu toissa kesänä Hong Kongista vai mikä Honkkari kansankielellä. Käytiin naapurin kanssa yhdessä ja ostettiin molemmat samanlaiset. Ne on semmoset kävynmuotoiset ulkovalosarjat (sekä että käyttöön) jotka on ollu nyt joulun aikana sisällä. Ja ollaan käytetty puutarhassa kekkereiden yhteydessä.Taitaa olla Airamin valosarja.

    ReplyDelete
  23. Ihana postaus ja valloittavat kuvat! Varsinkin tuossa ensimmäisessä on hauska kuvakulma. Onpas Lotalla hiukset kasvaneet!
    Minusta isot kuvat on hienoja, nautin kotikuvistasi yhä kovasti vielä vuosienkin jälkeen.

    ReplyDelete
  24. Voi pientä takkutukkaa. Miedän tytöillä ovat pysyneet hiukset ihmeen takuttomina, tosin pakko laittaa aina hoitoainetta pesun yhteydessä, muuten ei tuu mitään :) Sylvanian families hahmot niin sulosia, että tekisi mieli hankia vaikka mitä. Mutta järki päässä...Ja ne ihan pikkuset tavarat eivät säily meillä tallessa kyllä millään. Nyt tytöt saivat joululahjaksi sellaisen koulubussin. Isot kuvat on hyvät, vaikka tykkään kyllä pienistäkin, ne jotenkin sopii kivasti sun blogiin.

    ReplyDelete
  25. Iik, Pikkaraisia!
    Itselläni oli pienenä
    Sylvanian perheen hiirulaisia,
    Pikkaraisia totta tosiaan : )
    Ihana huomata, että nykyajan
    lapsetkin näistä 'entisajan'
    leluista vielä pitävät...

    Mukavaa viikon aloitusta!

    ReplyDelete
  26. Minäkin rakastan näitä arjen kotikuviasi eniten. hyvää kevään odotusta!
    manta

    ReplyDelete
  27. Nämä ovat hyvänkokoisia kuvia, ehdottomasti! :)

    Meidän 3v.tyttärellä Freijalla on vyötäröön asti ulottuva paksu tukka ja sitä harjataan vähän väliä ettei vaan takkuunnu :D Kiinni sitä ei saa laittaa, ei edes pinniä, paitsi ehkä hetkeksi jotain valokuvaa varten, mutta muuten ei, ei puhettakaan, että saisin laitta hänelle letit, enkä tiedä miksi hän ei halua hiuksiinsa mitään, mutta jääräpäisesti vaan ei halua...meidän pieni hippityttö :) Lotallakin on ihanat pitkät hiukset, älkää vaan leikatko! :)

    ReplyDelete
  28. Johanna
    Kiitoksia ! Aivan uskomattoman ihanaa palautetta , kiitos kiitos näillä taas jaksaa ♥

    Kirsikka
    Juu, meilläkin Lotta tahtoo aina kaikkea pientä sälää -sormuksia, barbinkenkiä yms. jotka säilyy tallessa tasan sen päivän, kun ne on hankittu :D

    Pitsimiinin Laura
    Pikkaraiset ♥ satakertaa parempi nimi kuin Sylvanian Families. Vai onko se joku metsän väki tms. Jos siitä rupeaisi vääntämään? :)

    manta
    OI kiitän ♥

    D kuulostaa NIIIN tutulta. meillä ihan sama homma ! Ei mitään tukkaan koskaan. Aina ihailee pinnejä ja pantoja mutta jos sanon, että laitetaan sinulle ! EIIII ! Ei halua :D Eilen illalla taas selvitin tukan, kun tänään on tarhapäivä koti himmailun jälkeen. Sain kun sainkin laitettua yöksi letin. :)

    ReplyDelete