Pieniä ajatuksia suuria unelmia

Yläkerran porraskaide on paras paikka kuivata kylpypyyhkeitä suihkujen ja saunojien jäljiltä. Kesällä tietty pyykkinaru ulkona, aurinko kuivattaa uimakamat hetkessä.
Siksi olen tyytyväinen, että päivitin pyyhekavalkadiamme kesällä, ja hankin henkkamaukasta hauskoja uusia pyyhkeitä kasapäin. 

Lotta rakastaa HelloKittyä. Muistan, että minulla oli -80 luvun alussa ekana koulureppuna vaaleanpunainen HelloKitty! reppu. Eli se ei ole niin uusi juttu mitä luulis!

Askartelimme ovikoristeen värittämällä Samu&Salla värityskirjasta kuvan, leikkaamalla sen irti, liimaamalla kaunista, vahvaa paperia taustapuolelle (Tildapaperia!) ja ripustamalla tuotoksen Lotan huoneen oven karmiin keikkumaan narusta.

Saimme joululahjaksi paljon ihania pelejä, joita pelaamaan ajattelimme kutsua Vappuna jengiä.

H niin kuin huvila-kirjan ensimmäisena kohteena on saaristossa ystäviemme kesäkoti. Huomasin, että siellä on Littlephantin muki kesätiskeissä mukana ja kaivelin oman kaappimme kätköistä. En muistanut, että ostin syksyllä semmoisen kun kävin lelukauppa Tingelingissä. Oli hautautunut roinaan.

Siivosimme Pääsiäisenä ja käänsin kirjoja trendikkäästi nurinkurin hyllyyn. Kaunista! Mulla on niin paljon kirjoja oikeasti ja niin vähän aikaa lukea. Mälsää! Kesälomalla sitten, I wish.

ps. tänään arvotaan, muutama tunti h-hetkeen, ota osaa!

5 comments

 1. Ihana tuo oranssipyyhe :) Lotta näyttää niin söpöseltä tässä kuvassa ja kasvanut tosi paljon viime näkemän. Otin jo osaa arvontaan ja nyt sormet ristiin....

  ReplyDelete
 2. Aina kiva nähdä pilkahduksia teiltä! Onpas meillä paljon samoja sisustuskirjoja hyllyissä!

  ReplyDelete
 3. hian mahtavia kuvia. ihan loistavia inspiraationlähteitä kaikki pikkujutskat. kuten se ovikoriste..

  ReplyDelete
 4. Ihana tuo teidän väsäämä riippuva koristeenne!
  Kauniita, leikkisiä kuvia kaikki :)

  ReplyDelete
 5. Voi miten kaikkea ihanaa löytyy blogistasi :)

  ReplyDelete