Pojan huoneesta

Verkulla on uusi kirjoituspöydän tuoli, joka oli saapunut samalla viikolla Tanskasta, kun sen löysin Tattarisuon Kalusteneuvoksesta. Siellä oli muuten tosi paljon tarjolla tanskalaisia mööbeleitä -niistä pitäville tiedoksi. Tiikkisiä ruokailuryhmiä ja näitä kirjoituspöytiä ja tuoleja.
Vernerin vanha, mintunvihreä kirjoituspöydän tuoli on hankittu aikoinaan Ihana Livingistä Annulta ja Liinulta! Se on hurjan söpö, mutta liian söpö nyt. En tiedä raaskinko laittaa tuolin myyntiin, opettelen luopumaan tavaroista. Eli pakko! En saa koskaan hankittua uutta, kun nurkat täynnä vanhaa.

Sängyn vieressä oleva ranskalainen bistrotuoli ja kärpäskuva on Anne's Past & Presentistä, lukuvalo House Doctorin valikoimasta.
Naulakko on Offside, norjalaisen Runa Klockin suunnittelema. Futisukot on siinä vierivieressä. 

Verneri tulee tänään kaverinsa perheen mökiltä ja saa herneet nenään, koska olen ottanut alas kaikki futisjulisteet joita oli vedetty sukkateipillä suoraan seinään.

Ok, laitetaan pari takaisin. Tai vaikka kaikki. Mutta kiinnitetään vaikka hieman nätimmin ...

18 comments

 1. Kiva huone! Poikamainen eikä liian söötti, mutta kuitenkin ihana :)

  ReplyDelete
 2. Onpas kivat värit :) Minäkin mietin juuri pojan huoneen sisustusta ja sopivia värejä, tummat vaan ei meille käy, kun huone on jo muutenkin varjon puolella ja hämärä. Tuo on tosi raikkaan näköinen yhdistelmä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Anne. Joka kulmasta en viitsinyt tuutata kuvia , niitä taitaa olla täällä jossain blogissa jo , etten toista.

   Huoneesta tosiaan pyydettiin vanhoja kuvia myös mukaan ja siitä tehdään semmonen ennen - jälkeen lehtijuttu. Hauska homma! Toivottavasti tuo muutaman asiakkaan lisää ;) !

   Delete
 3. Kiva! Meillä on ollut jo viime talvesta suunnitteilla Mikon huoneen remppa ja olen suunnitellut seinien väriksi jotain samantyyppistä kun toi sun pojan huoneen seinien väri. Et sattuis muistamaan sitä sävyä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. ... en sattuis muistamaan. No mikäs tekijä se nyt ei koodiaan muistaisi ;) :)
   N497 clay , Tikkurilan värikartasta.

   Delete
  2. Isot kiitokset! Nyt sitten tarviis vaan ryhtyä toimeen, syksyllä sitten;)

   Delete
 4. Wau olet onnistunut löytämään Hans J.Wegnerin tuolin - nyt oon kyllä vähän kade :) Futisnaulakko on ihan yliveto ja juuri käyttäjänsä näköinen! Uskon, että futisjulisteita pitää olla Verkun seinillä ja varmaan pääsette johonkin kompromissiin siitä kiinnitystavastakin - ihana huone :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) No kyllä kyllä Marjo!

   Oli siellä vaikka sun mitä ... että aika mageeta tavaraa. En tosin maksanut tuolista mitään 15,- egee vaan ehkä enemmän. Myyjä tiesi mitä myi. Mutta tinkasin silti ! Oon happy!

   Delete
  2. Uskon ettei tuoli ihan halvalla lähtenyt mut hyvä löytö silti - mun täytyy poiketa tuolla tekemässä löytöjä myös :)

   Delete
 5. Mahtava huone! Se teippi kuulosti liikuttavan ihanalta ja se itse kiinnittely:)

  ReplyDelete
 6. Mä aina "herään", kun kuvaat tätä "teinin" huonetta. Huippua, että oikein kuvaajakin kävi! Mä aina nurisen (neljän pojan äitinä), että tyttöjen juttuja (vaatteita,huoneita, leikkimökkejä) on tarjolla "joka tuutissa", poikien vastaavat sit aina unohtuvat :( Meidän perheen futari täyttää pian kymmenen ja olis kyllä iloinen futistauluista/julisteista seinillään ja tuo naulakko! Muutoksen alla on kuitenkin yläasteelle menevän isoveljen huone. Käyn täällä aina inspiroitumassa lisää ;) Kiitos siis jälleen kuvista, ehkä pian tartun tositoimiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän! Mutta pojat on aina niiiin haastavia - ainakin omani. Mitään ei saisi olla. Hän olisi kuulemma mielummin tyhjässä huoneessa. Ja se , että miksi aina siivoan huoneen ... kavereiden huoneita ei siivota ja ne ovat hänen mukaansa sotkuisia. Pysyy siistinä kun jäbä on aina jossain muualla kun kotona, peleissä, treeneissä, pelimatkoilla, mökillä, kavereilla ... :) Ole hyvä inspiksestä!

   Delete
 7. Upea huone, erityisesti naulakko on kekseliäs ja hauska!

  ReplyDelete
 8. Kyllä pojan kelpaa tulla takaisin kotiin, mutta tiedän tasan tuon juliste jutun ;0) Ne vaan ovat niin hienoja heidän mielestään ja se on aivan sama millä ne on kiinni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Laitettiin eilen illalla seinälle julisteita yhdessä , niin asettuivat vähän kauniimmin ,,, ;D

   Delete