Wednesday, February 26, 2014

Pojan viikareille
Muutama herkullinen yksityiskohta lastenhuoneista, joita olin mukana ideoimassa. Kohderyhmänä kaksi poikaa -  eli paljon legoja ja sen semmoista.

Löysin hauskat päiväpeitot Mariankadun Olkkarista. Suuret värikkäät ilmoitustaulut, joita perhe pojille toivoi, tein itse  käyttämällä Amy Butlerin kankaita. Butleria myy ainakin Eurokanagas.
Pohjat hain kierrätyskeskustyöpajasta. 

Tyynyjä kummankin pojan sängyille hankimme mm. Fine Little Daystä, H&M:stä, Sebralta ja eri nettiputiikeista. Komea pahvinen popup - leijonanpää on Ziccosta. Paperikalat roikkuvat katosta hauskasti siimalla, Papershop.

Samaiseen koululaisen jo valmiiksi turkoosiin huoneeseen hankimme asunnon tyyliin, ja aikakauteenkin sopivan String- hyllyn. Sepä taisikin olla kallein hankinta huoneisiin! Muuten menimme perheen omilla huonekaluilla.

En voi muuta sanoa kun olipa hauska keikka & ihana perhe.

2 comments:

 1. Hauskat lastenhuoneet ja ennenkaikkea lapsenomaiset, josta pidän kovasti :) Ei liian vakavaa taikka liian millilleen :) Suloisia yksityiskohtia ja ihania tyyyyyynyyyyyyjä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiitos. Harmi, kun osa kuvista ei ole niin tarkkoja kuin haluaisin - miksen ole valokuvaaja! ;D Ois niin ihana esitellä kaikki kauniilla kuvilla.

   Tässä kodissa tein pienen vessan muutostyön ja autoin perheen äitiä somistamaan lastenhuoneita. Mitään suurta remppaa huoneissa ei tehty.

   Delete