Onnea on ... kaverin synttärit ja valmis keittiö!Vihdoinkin keittiö on valmis! En sitä vielä kuitenkaan paljasta kokonaan... odotan oikeaa hetkeä ... mutta kyllä tuli hieno.

Harmittaa nämä hirvittävät sadesäät. Kaikki kesäkukat ihan plöts märkiä ja kuolleita pihalla. Eilen tosin oli upea auringonpaiste -ja onneksi! Sillä vietimme ystävämme Helin synttäreitä. Koska täyteen tupsahti pyöreitä, oli juhlatkin sen mukaiset! Ihanaa ruokaa ja juomaa - seurasta puhumattakaan. Minäkin jaksoin kaksosmahani kanssa. Tosin en loppuun saakka, mutta kuitenkin mukana. Nykyisin tuntuu yhä enemmän ja enemmän siltä, että kotisohva voittaa kaikki juhlat ja kinkerit. Ei vain yksinkertaisesti jaksa. Vauvat melskaa vatsassa ja kävelykin on aika moista vaappumista. Onneksi kuitenkin eilen lähdimme. Rakastan merta ja aurinkoa ja Helsingin kesää. Saimme sitä yhden päivän rakkaiden ystävien kera.

13 comments

 1. Olis kiva nähdä kuva siitä mojovasta kaksoismahasta!:) Mulla on vaavi vetänyt tänään mahassa koko päivän mieletöntä jumppaa, ei pysty edes kuvittelee mitä se olisi jos mahassa olisi kaksi samanmoista jumppaajaa! Aika huikeeta!
  Toivottavasti saadaan pian keittiökuvia, ainakin teillä on samat kaakelit kuin meillä, noi onkin ihanat ja iättömät!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi, ei , blogiin en postaa kyllä omakuvia tai masukuvia :D Ei kuulu tyyliini :o)
   Joskus olen jotain muiden hienoja otoksia laittanut itsestäni mutta se, että kuvaisin itse itseäni ei vaan luonnostaan tule niin oon sen jättänyt täältä pois. Mahastakaan ei tule olemaan kuvaa täällä :)

   Pikku jumppaajat kyllä, ihmetys se oli meillekin että täällä kaksi kaveria chillailee masussa. Mutta pian ajatus muuttui siihen, että tuplaonni <3

   Kaakelit on iättömät ja sopivat talon henkeen.

   Delete
 2. Aiai minkä näköiset herkut, ja maisemat! :)

  ReplyDelete
 3. Mmm, mitä herkkuja! Mustikat on loistoidea :D

  ReplyDelete
 4. Voi en malta odottaa, että näen koko keittiön :)! Nämä pienet palat keittiöstä on hurmaavan kauniita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiitos, laitoin just kuvia. On vaan niin hitsin pimeä kuvata kun koko ajan sataa, mutta laitoin kun tiedän, että odotatte.

   Delete
 5. Samaa täälläkin et tahtoo nähdä keittön...varmasti ihana mutta olisi pikku pyyntö...saako noista suklaaherkuista ohjetta?? on niin herkullisen näköisiä olisi ihanaa päästä kokeilemaan reseptiä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa, en voi antaa ohjetta koska ne kuvat on kamun synttäreiltä ja syntsät oli ravintolassa. Eli ... en tiedä kuinka noita suklaaherkkuja tehdään :o) Laitan ihan pian kuvia.

   Delete
 6. Samaa täälläkin et tahtoo nähdä keittön...varmasti ihana mutta olisi pikku pyyntö...saako noista suklaaherkuista ohjetta?? on niin herkullisen näköisiä olisi ihanaa päästä kokeilemaan reseptiä :)

  ReplyDelete