Arvosana synttäreille on ysi plussa!


Synttärit onnistuivat täydellisesti, vaikka sitruunatorttu meni pilalle ja muutenkin suurin osa herkuista oli Lidlin hyllyiltä, täytekakussa oli outo maku ja jotakin muutakin taisi mennä vikaan. Mutta lapset riehui ja nauroi ja se oli tärkeintä. Kiitettävä suoritus!

Päivänsankarittaren etuhammas lähti viimein, se olikin roikkunut irtonaisena viikkokaupalla - Lotta ei uskaltanut vetää sitä irti. Homma hoidettiin eskaritädin toimesta kotiin!

No tohinassa tietty äidin kädet loppuivat kesken, eikä aina voinut vauvoja sylissä kantaa ... -  tuttipullon voi tukea vaikka noin kätevästi vaunuihin harsomytyllä , ja siinäpä ratkaisu ongelmaan!

Niin kätevät nämä sisävaunut. Siellä saavat köllötellä koiralta ja vedolta piilossa. Pompomskoristeet kyllä vielä roikkuvat keittiön katossa ihan rauhassa. Nimittäin meillä on taas kolmen viikon päästä juhlat! Vauvat saavat silloin nimet ja kummit, tyypit kastetaan täällä meillä kotona. Eli koristeita on turha edes riisua. 

Mutta nyt kahville ja nauttimaan viimeset kämähtäneet mokkapalat ... jotka on jo muutaman kerran sulaneet pöydälle. Mua ei haittaa! Joutuisasti on lähtenyt painoakin pois semmoset viisitoista kiloa, kun kahta vauvaa syöttää. Vajaassa neljässä viikossa. Tämä on semmonen dietti, että syö niin paljon kun jaksat (ja ota vielä lisää) ja juo myös vettä ihan kaksin käsin. En olisi uskonut mutta niin se vaan on. Eli jos odotat kaksosia, älä suotta stressaa painonnoususta.

16 comments

 1. Ihanan näköiset synttärit :) Varmasti vie mehut äiskästä kahta lasta ruokkiessa. Mukavaa viikkoa teille! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se näin on :D :D Huh, nyt kohta nukkumaan, saatiin just vauvat petiin... ei kuulu itkua ainakaan vielä ;)

   Delete
 2. Oi, Lotta on niin suloinen! Kivan näköiset synttärit hänellä, ja tuo nyytti tuolla vaunuissa, ihana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Mentiin aika helpoilla jutuilla nämä synttärit nyt ... :o)

   Delete
 3. Onpas kiva katsella sun elämänmakuisia kuvia! Onnea onnea neidille!

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 5. Ihania synttärikuvia ja onnittelut hampaan lähdöstä! Se on iso ja tärkeä etappi elämässä.
  Vaunut ovat kyllä loistava paikka nukutella vauvoja sisälläkin. Ja meillä oli rattaissa kantokassit, joten flunssassa ne olivat loistolaitteet, kun selkänojaa sai nostettua pikkuisen ylöspäin, jotta hengitys oli helpompaa. Kaksosäidit keksivät muuten vaikka mitä apukeinoja, kun kädet eivät todellakaan kaikkeen riitä. Eikä sitä painoa todellakaan jää.....

  ReplyDelete
 6. Sari, kiitti kommentistasi! Juuri saimme vauvat nukkumaan ... täällä odottelen vielä hetken varpaat & sormet ristissä, että eivät ähise tai itke tuolla yläkerrassa ja sitten kipuamme sinne myös me aikuiset unille. Kyllä tässä kaikenlaista on - aamu on aika kaaos, kun heräävät samaan aikaan syömään ja kummatkin kiljuvat täyttä kurkkua :D ruokaa.

  Mullakin oli Lotalla kantokassi, mutta sen olen hukannut tai antanut pois. Täytyy ostaa muuten kaksin kappalein nyt kun sanoit, rattaita varten! :o) Hyvä idea! Mulla on nytkin pinniksen jalkojen alla kirjapinot nostamassa päätä ylöspäin. Ettei puklais tai röyhtäsyt haittaisi unia ... aina se ei onnistu mutta helpottaa varmaan vähän nukkumista näin alkuun.

  ReplyDelete
 7. Mitkä ihanat juhlat, voi miten ihana tunnelma!
  Ja makoisat herkut varmasti :)

  ReplyDelete
 8. Synnäriltä varastettu tuttipullo? :D

  ReplyDelete