Helmat hulmuten pyörällä julkkareihinHei kaikki! Sain olla vieraana ihanissa juhlissa - Mekkotehdas aikuisille kirjan julkistamistilaisuudessa Kirsin kotona. Mekkotehtaan Kirsi asuu perheineen todella kauniissa vanhassa rintamamiestalossa ihan tässä meidän lähistöllä. Voi sitä kuplivaa tunnelmaa ja puheensorinaa! Paikka oli just täydellinen näille juhlille. Maittava tarjoilu ja seuras - siitä puhumattakaan. Aurinkokin näytti nenäänsä meille lopulta räntäsateen takaa.

Muutaman vuoden takainen Mekkotehtaan tyttöjen mekkokirja sai siis jatkoa - mekot on nyt tarkoitettu hieman vanhemmille, eli meille kaikille naisille, jotka rakastavat mekkoja. Kuten minulle! Kirja sisältää myös silmänruokaa ja myös muutaman Teresa Välimäen reseptin. Kirjasta tuleekin mieleen nyt ennemminkin Mekkotehtaan Lifestyle - tyyli on uskollista ja ihanat Krista Keltasen kuvat siivittävät fiilikset täyteen kymppiin. Oma talommekin on mukana rekvisiittana, kiitos vaan että sain olla mukana luomassa jotakin satumaista.

Kirja onkin mukavasti pongahtanut myyntilistan kärkeen ja sitä saa tilata mm. täältä. Ilmeisesti hinta on hieman alempi tuolla Adlibriksellä kuin muilla. Ainakin mun mielestä.

No joo, mutta jokatapauksessa kaikki nyt sankoin joukoin ompelemaan ihania mekkoja! 
Ps. Sunnan tyttärellä ja Kristalla onkin Mekkotehtaan mekot just Libertyn kankaasta, jota minäkin tilasin. Niin kauniit tosiaan.
Täällä ainakin yksi onnellinen kirjan omistaja hymyilee.

11 comments

 1. Ai kumpa oliskin ollut pyöräilyMatkanpäässä....ihana hulmuhelma tunnelma välittyy kuvista...odotan niin omaani....nuo kirjatkinon niin kauniita....tytöt on tehnyt niin mahtavan urakan...josta riittää iloa meille kaikille !!

  ReplyDelete
 2. Täytyy ehdottamasti tutustua kirjaan, oma teini kun on siinä iässä että ei mekkoja ;) niin voisi pyöräyttää itselle hulmuavan unelman kesäksi :)

  ReplyDelete
 3. Ihanat fiilikset olet julkkareista tallentanut! Selasinkin jo kirjaa kirjakaupassa, ja kuvat oli upeat. Kiitos Adlibriksen vinkistä, kirjakaupassa oli huomattavasti kalliimpi...

  ReplyDelete
 4. Oi ihania kuvia. Haluan ton kirjan. Sain just vanhan singerin😊

  ReplyDelete
 5. Olipa kiva nähdä enemmän kuvia kirjasta. Omani on matkalla Adlibrikseltä ja odotan sitä malttamattomana. Näin poikalasten äitinä sitä voisi siirtää mekkotehtaan itselleen ;) Nuo Libertyn kankaat on aivan parhaita kesämekkoihin. Täytynee kuitenkin ensin viritellä ompelutaitojaan johonkin huonompaan kankaaseen :)

  ReplyDelete
 6. Upean näköiset julkkari juhlat!!! Ihania kuvia, herkkuja, naisia ja tuo kirja! Melkein on pakko saada kaavojen ja ihanien kuvien tähden! Teillä on kyllä upea tiimi ammattilaisia kasassa! :) kahehdittavaa! ;)

  ReplyDelete
 7. Niin ihania kuvia ja tunnelma!! Teillä oli varmasti ikimuistoinen julkistamisjuhla! t.Reetta

  ReplyDelete
 8. Ihaa Niina, että olit kanssamme juhlimassa <3 Ja kiitos kauniista postauksesta!

  ReplyDelete
 9. Laitoin heti tilaukseen, vielä ois edellisestäkin kirjasta vaikka kuinka tekemättä, mutta mikä kiire, ihanaa kun on aina jotain ommeltavaa ja tytöt ja äiti tykkää :)

  ReplyDelete
 10. miten aurinkoiset juhlat. Upeita kampauksia, kaunis sisustus ja varmasti hurmaava kirja!

  ReplyDelete