Kesälomat alkakoon
Kesäloma! Mikä lokoisa tilaisuus olla petaamatta sänkyjä. 
Lotan kaunis pieni peilipöytäkin näyttää ihanalta huoneessa. Seuraavaksi hankin siihen jostain kivan tuolin. Ei kiirettä. Sitten kun sopiva tulee eteen. Vetimet meinasin vaihtaa joihinkin posliininuppeihin.

Tänään Lotta vielä eskarissa / päiväkodissa ja huomenna sitten aamulla eskareiden ruusujuhla päättää lukukauden. Isompi käy vuorostaan lauantaina aamulla hakemassa todistuksen. Ja sitten ... jäämme lasten kanssa lomalle.

Koko kesäksi. Ilman mitään, yhtikäs mitään suunnitelmia.

Ihanaa.

18 comments

 1. Valoisaa loppuviikkoa sulle! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Viikonloppu meni jo,nyt vasta ennätän vastaamaan. Oli aikamoista hulinaa. Mies oli matkalla pe-ma - olin haalinut ystäviä tänne mua auttamaan ja kotipalvelun perjantaiksi ja maanantaiksi muutamaksi tunniksi. Auttoi ihan hurjasti! Kaksoset on lähteneet liikkeelle tosissaan ja olen täystyöllistetty ;) + yöt on yhä heräilyä vuorotellen ... zzzz zzzz

   Delete
 2. Kiitos kauniista kuvista, aivan ihanan näköistä! Odotan kans, että pääsen Suomen kotia taas sisustamaan <3 Upeaa kesän alkua sinulle ja perheellesi! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Anne! Kiitos, meillä on ihanan kesäinen fiilis täällä talossa. Kesällä saa kulkea paljain jaloin ja syödä mansikoita pitkin päivää, ihalilla pihan kukkaloistoa. Niin kaunista kun suuri omenapuu kukkii keskellä pihaa <3 terkkuja sinne Ranskaan!

   Delete
 3. Ihanaa lomaa sinne! On se vaan niin mahtavaa kun on kesä! Vauvojen huoneesta tuli hurmaava, tapetti on ihan nappivalinta, tykkään kovasti :) Minäkin haluaisin uudistusta tyttöjen huoneeseen, mutta en tiedä jaksanko alkaa tapetinvaihto- ja maalauspuuhiin..toisaalta tapetoitavaa olisi vain yksi seinä, eli ei paha :) Teidän vauvelit on niin söpöjä kun ne pötköttelee pitkin lattioita ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Tapetti on aika söpö tosiaan :))) Se oli helppo laittaa.

   Delete
 4. Onpas Lotalla ihana kampauspöytä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, ihanan pieni ja siro :) Ja oli aivan ihana se talokin, josta me käytiin tuo hakemassa ... :)

   Delete
 5. Havahduin tänään samaan ajatukseen: pian on kaikki poikaset kesälomalla! Muuttuu hieman arjen kuviot, tosin esikoinen lähtee heti riparille ja numero kakkonen "asuu" futiskentillä. Suunnitelmia ei meilläkään ole kesäksi ja se jopa vähän ahdistaa. Edes joku pikku reissu pitäisi kehittää, että saadaan katkos tähän kotona pyörimiseen. Tuo kirjarivikuva <3 kesällä on ihana lukea ulkosalla lapsille kirjoja. Omaan kirjaan tuskin ennätän tänä kesänä tarttua, mutta ehkäpä edes joku lehti ;) Hyvää kesää ja lomaa teille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Meillä on hieman haastava taloustilanne kun olen ä-lomalla ja mies on vähän vaiheessa, että senkin takia ei tässä nyt päästä minnekään reissuun :( Mutta kyllä me vielä joskus päästään! :) Ja tosiaan, täällä kotona on niin ihanaa olla kesällä, että ei täältä toisaalta kaipaa mihinkään Barcelonaan ;)

   Delete
 6. Ihanaa kesää teille ! Meidän perheessä myös äitinä saan jäädä koko kesäksi koululaisen kanssa nauttimaan kesän riemuista !
  Kaksosvauvanne ovat aivan supersöpöjä kuten isommat lapsukaiset myös :-) Nautitaan kesästä !
  T. Johanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) ! Sitä samaa. Nyt täytyy tosiaan antaa lasten olla lapsia ja nauttia koko kesästä täysillä, kun siihen on mahdollisuus. Ensi kesänä olen varmaan palannut jo töihin ja tarhaan pitää mennä sitten tuplien ja jotain hoitoapua saatava pikku koululaisellekin. Mutta joo, ei mietitä sitä nyt vaan eletään KESÄÄ <3

   Delete
 7. Oikein ihanaa lomaa! Kylläpä muistan miten lapsuudessa päättäjäispäivät olivat hurjan jännittäviä, erityisiä ja usein haikeita. Kesäloma tuntui hurjan pitkältä ja sen aikana saattoi tapahtua mitä tahansa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä muistan päättäjäispäivistä ja kevätjuhlista kukkivan tuomen tuoksun ja kahvisevan koivun ... niin ihanaa, haikeaa ja leppoisaa vaan olla ja lukea kirjoja ... ja uida <3

   Delete
 8. Nauttikaa vapaasta kesästä! Lapset saavat täälläkin lomailla koko kesän. Muistan lapsuudesta että se oli ihanaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihanaa, nauttikaa tekin suurin sydämin kesästä! :)))

   Delete
 9. Leppoisaa kesälomaa toivoo lomalainen myös :) toivotaan että hiukan edes lämpiäisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Viime kesä oli niin kuuma, huhuh! Nyt kyllä aurinkoa tänne heti! Mä niin tykkään lötkötellä aurinkotuolissa - joka on mulle varmaan ihan vieras visio tälle kesälle :DDDD

   Delete