Vinskin kevätasuVinskin kevätasu on Jonathanin city välikausihaalari, hanskat Polarn O. Pyret ja pipo on lahja. Tykästyin tuon haalarin heleään väriin. Ja siihen, että se ei maksanut liikaa (45.90,- muistaakseni), kun oli ostettava toinenkin haalari ja tamineita.
Haalariin kuuluu huppukin, mutta olen ottanut sen pois, kun oli vain tiellä. Saa kyllä takaisin. Vinskille kanssa ostin semmoset pienet popot ja tennarit kaverilta lähistöltä, bongasin ilmoituksen tuolta meidän kaupunginosan fb-kirpparin kautta. 
Sain ne kotiinkuljetuksella. Kätevää. Kiitos vain Emmille.

Just eilen naureskelin sitä, että on tämä mahdoton yhtälö tämä kaksoset. Ei ainakaan tekeminen ihan heti lopu. Päivät oli hyvässä rytmissä ja meno rauhallista vielä kuukausi sitten ... mutta ei enää. Kärrylenkillä heräillään vuorotellen tillittämään ja kun saan nukutettua toisen, niin sitten toinen jo herääkin.
Yhden vauvan kanssa on se hengähdyshetki - ne päikkäriajat - oli mullakin joskus semmonen hengähdyshetki, nyt ei oikeastaan enää  ole. Jompikumpi seurana koko ajan.

Mutta hei, ollaan jo kahdeksankuukauden merkkipaalu ohitettu ja kohti yhtä vuotta tässä mennään. Ja kohti kesää! Ja saadaan olla ulkona viltillä, voi kiva! Ollaan selvitty jo pitkälle.

4 comments

 1. Voi että Niina tykkään näistä sinun asioistasi! Ensinnäkin on kaunista: kukkia, palloja, värejä, rautasänkyjä. Ja on kaksoset. Rehellistä puhetta lasten tuomasta työstä ja unenpuutteesta, kuitenkin sillä tavalla, että näkee, miten rakkaita nuo yöunien viejät teille ovat :) Kaksoet on lahja, jota ei joka perheeseen koskaan saada.

  Säännöllisesti luen jutut ja ihailen kuvat täältä, harvoin kommentoin. Mutta nyt tein sen :)

  ReplyDelete
 2. Samoin ajattelen kuin edellinen kommentoija ... Rakastan blogiasi - luen kaikki jutut ja ne saavat aina hyvälle mielelle :-) Ihana perhe, ihanat lapset, ihanat vauvelit. Aurinkoisia kevätpäiviä teille ja toivottavasti pian lämpenee niin pääsette sinne viltille puutarhaan nauttimaan kesäpäivistä !
  - Johanna

  ReplyDelete
 3. Joo ihan mahdoton yhtälö, juuri näin. :D Itse olen monet kerrat heikkoina hetkinä todennut, että ihan hullu keksintö, että yhdelle äidille tulee kerralla kaksi vauvaa! :D Mutta ei se tarkoita, etteikö noita rakastaisi! Aivan älyttömän ihania muksuja! :D -Kuuden äiti

  ReplyDelete
 4. Tuo ikä oli mun mielestä juuri se vaikein vaihe. Kumpikaan ei osaa vielä mitään, menevät joka paikkaan, ovat eri rytmissä ja kun oppivat nousemaan ylös kaatuilevat vuorotellen ja aina saa olla jompaa kumpaa lohduttamassa. Minusta ihan pikkuvauvavaihe oli paljon helpompi ja kunhan tosiaan täyttivät sen vuoden niin sitten elämä taas helpotti. Nyt kesällä tulee vuosia täyteen 20 ja silti hyvin muistan ajan, kun olivat tuon 8 kk. Silloin olin itse ihan poikki! Mutta siitä selvittiin ja noustiin. Oikein ihanaa alkavaa kesää teidän perheelle! Kohtahan ne menevät jo kouluun nuo teidänkin kaksoset.

  ReplyDelete