Sadesäät

Kyllä on ollut ikävät sadekelit. Voi kurjuutta! Toisaalta ei haittaa mutta toisaalta haittaa niin penteleesti. Mielummin sitä istuisi ulkosalla auringossa, kukat eivät lakastuisi sateessa, pyykit kenties kuivuisivat nopeammin ... ja rannallakin olisi mukava pystyttää piknikkiä lasten kanssa. Mutta tulipahan siivottua talo! 

Tämä kaunis tyttö nauttii kesästään - viimeisestä vapaudestaan ennen kuin koulutiet alkavat. Lotta on kasvanut hurjasti ja ottanut ekat askeleet itsenäisyyteensä. Uskaltaa olla jo kauppareissun ajan kotosalla yksinään tai jos menen vauvojen ja koiran kanssa lenkille, ei aina halua lähteä mukaan ja jää kotiin. Myöskin omatoimiset karkkikauppareissut on alkaneet - eilen uskalsin antaa mennä potkulaudalla.
Tuntuu hurjalta ja pelottavalta, että elokuussa hänen pitää alkaa kulkemaan yksin koulutie ja ylittää katu ... onneksi matka ei todellakaan ole pitkä ja kadulla on suojatie ja liikennevalot.

Mutta kuitenkin ... olo on jotenkin haikea ja syksyinen, johtuu varmaan taas sadeilmasta!

Ps. löysin Lotalle ihanat lohenpunaiset kesäsortsit (Molo) (tulisi vaan aurinko jo esiin!) ja pörröpaidan (Name it limited edition) Punavuoren Peikosta, kun hain sieltä kummipojalleni synttärilahjan (terkut vaan sinne suuntaan, että lahjatoive on toteutettu!). Kannattaa kurkata sivuille, koska siellä on summer sale! Tuo pieni hopeinen käsilaukku on secondhand-löytö Olkkarista.

12 comments

 1. Meillä myös tuo meidän ainokainen aloittaa koulun ja mä olen aivan kauhuissani. Kyllä varmaan kaikki järjestyy, mutta vaatii kyllä rohkeutta meiltä mollemmilta. Onneksi koulumatka on lyhyt ja suora yhdellä kadun ylityksellä. Iltikseen meno jännittää enemmän, kun sinne lapset kulkevat keskenään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, kyllä järjestyy! Mullakin oli joskus se "ainokainen", joka aloitti koulun - sen jälkeen tuli nämä kaikki muut ipanaiset.
   Jotenkin mennyt myös ohi tuo koko eskari ja koulunaloitus, en ole edes tavannut opea kertaakaan, enkä muista kun etunimen ... esikoisen aikana kyllä tiesin tarkalleen mihin luokkaan ja kenen open hän saa :o) Kaksoset on hieman vienyt tätä osallistumisaikaa, en vaan pääse aina tutustumiskäynneille yms. vaikka tahtoisin :/ Mutta jee, kuitenkin, ens kuussa kouluun sitten opiskelemaan :)

   Delete
 2. Ihanat kuvat ja kauniit vaatteet söpöllä prinsessalla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, nämä kuvat on vaan nopsat räpsäisyt vesisateisella pihalla. No, pian tuo jasmiini kuitenkin täydessä kukassa, nyt jo muutamat auenneet kukat :)

   Delete
 3. On kyllä kieltämättä vähän syksyä ilmassa :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä :( sataa vaan ... nytkin , höh.

   Delete
 4. Ihania sadsään kuvia <3 - aurinkoa odotellessa!

  ReplyDelete
 5. Hei Niina ihanat kuvat Lotasta<3 Mulla olis yks pikkunen petit panin peitto vinskille. Lähetän sen sulle, mä en tee sillä enää mitään.'
  Jos vaan siis haluat. Saat sen toki ilmaiseksi.Se on vauvan peitto. Terkkuja Sannu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi ihana, kuules nyt! Tahdon peiton tietty, mutta mä maksan sinulle siitä, edes vaihdossa? Jotain lehtiä? Laitetaan mailia! <3

   Delete
 6. Koulutien aloitus on jännä paikka niin lapselle itselleen kuin vanhemmille... hyvin se menee <3 toivotaan aurinkokelejä vielä viimeisille lomaviikoille :)

  ReplyDelete
 7. Voi miten ison tytön oloiseksi Lotta on muuttunut :) Koulunaloitus on iso juttu....

  ReplyDelete