No huh, olipahan taas kemut!








Kaksoset täyttivät sitten kaksi vuotta. Ihana päivä, kaikesta kiireestä huolimatta. Miten mulle aina tuleekin kamala kiire ja stressi juhlia järjestäessä - vaikka tässäkin ihan oikeasti menin aika matalan aidan yli. Kakun tilasin etukäteen, väsäsin aivan ihanista mansikkajättimarengeista nopeet tarjoilut (taas kermavaahtohässäkkää ja marjoja sekasin), laitoin shamppista kylmään ja väänsin vieraiden jo saapuessa kaksosten oman kakun jäätelöistä ja pikkudinoista. Pastasalaatti oli pakko tehdä, siitä pienet tykkää - ihanaa napostella käsin. Nopeet -mutta ihan hirvee papatus taas kuului minulta, ihan koko ajan, kun kursin tätä pakettia kokoon. Vielä olisi yhdet juhlat, ihan pian, kun Lotta täyttää kahdeksan. Kaksosia kävi juhlimassa omat vanhempani, Alvan kummisetä, lasten serkkupoika, Vernerin kummisetä perheineen ja Lotan kummisetä lastensa kanssa. Voihan viuuuh! No ihania lahjoja ja ihmisiä. Vinski sai junia, hittituote hänelle. Alva nukkeja. Ja äiti sai himoitsemansa printin Tanskasta.

Mutta mennääs noihin muutamaan ekaan kuvaan ja printtiin vielä. Juliste siis Kööpenhaminasta ja se saapui minulle odotettuani sitä koko kesän. Minun piti käydä jo viime joulukuussa tämä ostamassa, mutta en ehtinyt paikkaan. Nyt se on minulla yläkerrassa ja tykkään kovasti. Ihailin näitä samoja tanskalaisissa sisustuslehdissä mm. BoligLiv (mutta nyt mulla on omakin). Rakastan sotkea uutta ja vanhaa sisustuksessa sopivasti keskenään. Vanhassa talossa antaa kivasti särmää, eikä sisustus näytä liian romanttiselta - vaikka siitäkin tykkään.

Tuolla sängyssä aina makoilen ihan kanttuvei iltaisin ja tuijottelen hetken telkkaria (ja nyt myös hienoa printtiäni), kun en muuta jaksa. Siis sitten, kun saan naperot nukkumaan. Mutta nyt lenkille koiran kanssa, niin ehdin sitten vielä "oikasemaan" ja katsomaan ensitreffit alttarilla - ennen kun nukkumatti tulee itselleni.

Blogi on ollut aika hiljainen - täytyy todeta, että töihinpaluu ja lapset imevät kaiken liikkeen minusta koneen suuntaan. Mutta kyllä tämä tästä taas vilkastuu. Harmittaa myös, kun en saa kuvia käsiteltyä kunnolla (kone alkaa olla liian vanha) ja kamerakin vähän tiensä päässä. Nähdään täällä kuitenkin taas pian, lupaan! Ja eihän tässä tekstissä oikein ollut päätä tai häntää tällä kertaa - mutta hei, ootte olleet mielessä koko ajan kuitenkin ja tosi paljon.

16 comments

  1. Ei mitään stressiä blogista! Kirjoittelet kun ehdit ja jaksat, me lukijat nautitaan aina sitten kun uusia postauksia ilmaantuu :)

    Sanna

    ReplyDelete
  2. Ihania kuvia taas! <3 mistä nettikaupasta tilasit ton julisteen? Mäkin haluisin jotain uutta ja piristävää kotiini. Teillä kaikki on niin kaunista. Astioista lähtien. Sulla on kyllä silmää yhdistellä kaikkea kaunista. Uutta ja vanhaa. En lakkaa ihailemasta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanasti kirjoitettu :o)
      Juliste on Kööpenhaminalaisen teatterin, tilasin sen sieltä sähköpostitse, koska heillä ei ole nettikauppaa. Googletapas semmosta kun Repulique Teater. Tai sitten sen voi käydä sieltä hakemassa :)

      Delete
  3. Onnittelut kaksivuotiaille ihanille! Ja oih kuinka ihana nukkekoti pikkuneidille onkaan löytynyt!

    ReplyDelete
  4. Onnea vielä kerran Alvalle ja Vinskille <3 ihana dinokakku!

    ReplyDelete
  5. Oliko tossa julisteessa valmiiksi noi kehykset vai mistä olet hankkinut ne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi, kehystämössä laitettiin lasi ja alumiinikehykset :)

      Delete
  6. Paljon onnea 2-vuotiaille! Ihanat kuvat ja sisustus <3

    ReplyDelete
  7. Ihkulta näyttää teidän juhlakuvat! Täälläkin järkättiin kauhian kiireen keskellä yhdet synttärit. Kertiksiä ja valmiskakkupohjia... Onneksi sankari ja vieraat vaikuttivat hyvin tyytyväisiltä niihinkin! Hassua miten sitä jaksaa stressata juhlien järkkäämistä, vaikka sitten oikeasti vähemmälläkin pärjää!

    ReplyDelete
  8. Hei,
    Ihanat tarjoilut,ihana tunnelma!
    Saisinko linkin/ohjeen pastasalaattiin,marenkijuttuun (mistä löytyy mansikkamarenkia) ja mistä saa tuollaisia supersuklaa-unelmakakkuja?:)
    Tiina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa! Mä voisin postata sen ohjeen joku päivä :) Mansikkamarengit ostin Kanniston Leipomosta (Helsingin keskustan Mikonkadun puodista) ja kakku on Roberts Coffeelta tilattu.

      Delete
  9. These tips proved very useful for me and for this, I really want to mention thanks for sharing it with us.

    ReplyDelete