Kyllä nukuttaa!

Hipsin heidän nukahtaessaan ottamaan pari kuvaa. Niin ihanat nukkuessaan (ja kyllä muutenkin). Päiväunet on sitä minun aikaani. Saan hetken levähtää ja siivoilla tavarat paikoilleen.

Olen yrittänyt löytää Alvalle pientä päästävedettävää vanhaa sänkyä, että pääisi pois pinnoista (vaikka osaakin tulla tuolta itse pois ja tilavakin se on) - mutta en ole oikein löytänyt vielä mieluista. Ja edullinenkin sen pitäisi olla. Mutta ehdottomasti aika kapea, koska huone on pieni.
Yhdestä hieroin jo tavallaan kaupat (tori.fi) mutta sitten ei myyjästä olekaan kuulunut. Täytyykin kaivella viestit esille meilissä ja laittaa tiedustelua. Loma alkaa loppua ja maanantaina kutsuukin taas päiväkoti ja työpaikka.

Ja aamuherätykset ... voihan plääh!

Nautitaan kuitenkin nämä loppupäivät täysillä.

12 comments

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia uudessa Novitassa. Kaunis kotisi, syksyinen fiilis, neuleet. Palaan kuviin aina uudestaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva! Lainasin kotia joskus keväällä kuvia varten :) Ihana, täytyykin kurkata.

   Delete
 2. Kiinnostaiskohan sua ostaa halvalla Hildan vanha päästävedettävä? Se on vanha ja kapea...meille ei enää mahdu ja se on menossa myyntiin. Kuva on ainakin instassa jossain kohtaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Hanni! Kyllä kiinnostaa! Laitatko minulle sähköpostia niina(at)lottalili.com
   Jee!

   Delete
 3. Voi miten ihania kuvia ♥ Kummitätini Uma otti aikoinaan minusta tällaisia vähän samanlaisia otoksia...

  ReplyDelete
 4. Ihanat pienet päiväunilla!
  Mukavaa alkua taas syksyn arjelle ja kiireisille aamuille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sari :) Alvalle löytyi sänkykin tätä kautta :o)

   Delete
 5. Niin ihanat pikkuiset :) Pystyisitköhän Niina muuten jostain blogisi asetuksista muokkaamaan että tämä blogiisi näkyisi mobiiliversionakin? Vähän hankala lukea kännykkästä kun tekstiä joutuu zoomailee ;) t. Noora

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, itseasiassa olen napsannut sen sieltä pois koska se mobiilinäkymä on aika kauhea ... noin visuaalisesti. Mutta laitan sen päälle :)

   Delete
 6. Onko tuo kaksosten huoneen tähtiverho Nobodinoz-merkkinen?

  T. Sanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Sanna! Voisi ihan hyvin ollakin, olen itsekin huomannut, että heillä on samanlaisia. Tämä verho on aikanaan ihan Ellokselta tilattu ja Zara Home mallistoa.

   Delete