Aurinkokaappi tytön huoneeseen


Keltainen vanha seinäkaappi on menossa eräällekin Milka tytölle lastenhuoneensa seinälle, jos vanhemmat sen hyväksyvät. Siitä tuli aikamoinen katseenvangitsija. Sinne on tytön hauska tallettaa aarteita, petsejä, kirjoja, salaisia juttuja ... kaikkea kivaa ja pientä värikästä.

Nyt saan itse vain hetkisen sitä ihastella täällä meillä. Lastenhuoneessa voi aina hitusen olla rohkeampi kuin muualla kodissaan, vaikka sama linja muutoin sisustuksessa jatkuukin. Ainakin minun mielestäni. Maalasin kaapin kalkkimaalilla ja vaihdoin vetimiksi Mokosta hankkimani nupit.

Alimmaisissa kuvissa näette Alvan uuden (vanhan) sängyn. Se on ostettu Hannilta, Loving White - blogista, joka ihanasti viestillä tarjosi sänkyä meille.
Itse asiassa sain monta sähköpostia lukijoiltani joilla olisi ollut ostettavissa lastensänky.
Kannattaa siis vinkata blogissa erilaisia asioita! Olette ihan parhaat.

Pääsin myös käymään kylässä yhdessä naapurustomme kauneimmassa vanhassa talossa tämän sänkyaiheen tiimoilta. Talon rouva nimittäin ilmeisesti seuraa blogiani ja laittoipa hänkin sähköpostia myytävästä lastensängystä. Terveisiä sinne vaan! En ole vieläkään toipunut käynnistäni maailman ihanimmassa talossanne.

Mutta nyt - illalliselle!8 comments

 1. Niiiiin suloinen kaappi siitä tulikin! Ja noi vetimet 👌🏻 Mistä sä noita kaappeja löydät??😊

  ReplyDelete
 2. Niin on! Joskus käy onni kun näitä vanhoja kaunokaisia johonkin spesiaaliin juttuun etsiskelee... ;) Tällä kertaa kaappi löytyi Tori.fi ja Tapiolasta noudettiin. Kaupanpäälle meidän Lovejoy sai vielä kaks muutakin mööpeliä ... ja mä kun olen yrittänyt KARSIA tätä kamaa. Ja just tyhjennettiin tuo ulkovarastokin keväällä. Toinen pikkukaappi sai eteisessä uuden elämän kaksosten kenkäkaappina ja toinen isompi - kirjoituslipasto on nyt varastossa odottamassa jotain joko sisustuskeikkaa tai sitten myyntiä tai sitten paikkaa meiltä. Äsh, meillä ei kyllä ole sille tilaa :D Mutta joskus näitäkin ... tämmösiä että menet hakemaan jotain yhtä juttua ja palaat peräkärry täynnä kamaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä, peräkärryllinen näitä aarteita yhden sijaan 😄😍 Taidankin tästä innostuneena mennä taas kurkkimaan tori.fi-sivulle josko löytyis jotain potentiaalista meillekin 😊

   Delete
 3. Onpas ihana kaappi ja keltainen on kiva väri siihen :)

  ReplyDelete
 4. Voi mitä löytöjä! Minäkin löysin torista meidän 2,5v. tytölle aika samantapaisen vanhan sängyn joka on tosi suloinen, mutta minusta sängyn reunat on hankalat, patja nostaa nukkujan melko korkealle ja tyttö unissaan kolhii itseään reunoihin. Onko teillä ollut vastaavaa ongelmaa? Olen yrittänyt pehmustaa reunoja mm. täkillä ja unikavereilla joita sängyssä riittää.. :D Mutta en tiedä oisko joku hyvä niksi jota en vain ole hoksannut?
  Tulin taas ihailemaan kuvia tänne kun sain vauvan nukahtamaan. Parasta :)
  Marie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kommentti Marie <3 ! Ei kolhi tähän, mutta pinnasänkyyn kyllä. Meillä oli se vanha rautainen pinnasänky - niin joka yö pinnat vaan kolisi kun neiti ryskäsi ja pyöri siellä. Täällä sängyssä hän nukkuu ihan hyvin :)

   Delete