Novita fall17Huikkaan tänne bloginkin puolelle (instassa seuraajat jo tietävätkin), että uusimassa Novita knits - lehdessä on kivoja syysfiiliksellä täytettyjä Kristan ottamia kuvia  (ja mielettömän kauniita neulemalleja syksyyn ja ihania sukkaohjeita). Tunnistatte varmaankin missä kuvat on otettu? Pyysivät meidän kotia lainaksi kuviin ja suostuin tietty. Ihania tuli! Jutun nimi on hygge ja se sisältää 16 neuleohjetta. Jutun teossa mukana häärimässä myös Jonna Kivilahti. Ei kun puikoille kaikki! Kirjottelen pian blogiakin - lokoisaa torstaita kaikille!

Photos: Krista Keltanen

6 comments

 1. Kyllä tunnistin ja nopeasti =) Niin ihana tunnelma kuvissa, että oikein harmittaa kun olen onneton puikkojen kanssa.. =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on vähän sama vika :/ Nuo alakuvan sukat on mielettömät! Voi kumpa osaisin tehdä :( Novitalla on ollut ohjeissaan myös semmoisia ihania eläinsukkia lapsille. Ne on aika supersöpöt!

   Delete
 2. Ihania neuleita ihanssa ympäristössä kuvattuina:) Hei jos sulla ei Niina puikot pysy kädessä, niin mun blogissa ois kuitenkin noihin sävyihin sopivan Plastexin kastelukannun arvonta:)) Eihän se lämmitä, mutta saisit nauttia tuosta copper sävystä kuitenkin, hih

  ReplyDelete
 3. Tuttu paikka :) ja kivoja neuleohjeita! Pitäisköhän kaivaa puikot pitkästä aikaa esille...

  ReplyDelete
 4. Kauniita neuleita ja sopivat paremmin kuin hyvin ympäristöönsä! :)

  ReplyDelete
 5. Hienoa, että kotinne oli lainassa kun juttua tehtiin. Tuo villatakki ja sukat huutelivat heti minulle, että hankipas lehti. :)
  Hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete