Joulukalenteri

Jo lapsena paras juttu oli joulukalenteri - paperinen, kuvakalenteri. Saman perinteen olen tuonut omaan kotiin. Jo esikoisen vauva-ajoista on meille aina hankittu yksi suuri, kaunis, saksalainen, hieman kileinen, kuvakalenteri koko perheelle. Kävimme aikoinaan valitsemassa ja ostamassa sen Stockmannin jouluosastolta ennen ekaa adventtia Vernerin kanssa, kun hän oli pieni poika. Samalla ihastelimme joulukatua ja Stockan jouluikkunaa. Lotan kanssa kävin muutaman kerran - mutta nyt on ollut niin kiirettä valitettavasti, että emme ole ehtineet.

Tämän ihanuuden ostin Ombrellinosta ihan ilman muksuja tällä kertaa (ihan paras lelu- ja lastentilpehööriputiikki). Ja kyllä - se kiinnostaa lapsia jo nyt. Eikö ole ihana?

Mutta missä on taas lumi ja pakkanen? Tänään aamulla pääsin loistavasti pyörällä plussakelillä jumppaan. Nurmikko kiiltää vihreänä ulkona kun katson ikkunasta. On satanut vettä monta päivää putkeen. Viime yönä oli kamala kaatosade ja pihapolkumme on täyttä mutavelliä. Kuinka taas saisin sen fiiliksen taiottua? Tule lumi, tule!
On ikävää, jos nämä Suomen etelän talvet ja varsinkin Joulut, ovat tälläisiä vetisiä. 
Toivomme oikein oikein kovasti valkeaa Joulua, myös tänne Helsinkiin.2 comments

  1. Onpa tosi kaunis joulukalenteri! Ja voi tuota teidän kaakeliuunia! <3 Ihanaa joulunodotusta! :)

    ReplyDelete
  2. Ihana joulukalenteri :) Tuleeko kinaa siitä kuka saa avata luukut...?

    ReplyDelete