Koiranpentua katsomassa


Eilisellä terassikahvireissulla naapurissa ystävän luona otin pari kuvaa heiltä instagramiin. Johannalla on hyvä sisustussilmä ja maku on aikalailla samanlainen kuin minullakin (täällä on aikaisemminkin ollut kuvia heidän kotoaan), mutta juurikin sopivasti erilainen. Pidämme molemmat sisustamisesta vanhoilla tavaroilla ja varsinkin Johanna on hyvä löytämään vanhoja astioita, huonekaluja - vaikka mitä! Just päätettiin että kirppisreissu pitää heti suorittaa kun korona on ohi. Kunnon tournee autolla.

Tässä keväällä heille muutti myös uusi perheenjäsen, herttainen australian labradoodle. Vinski saikin pienen pehmopallon syliinsä.

Silloin kun me kymmenen vuotta sitten muutimme tänne Pohjois-Helsinkiin, en tuntenut naapurustosta ketään. Meni pari vuotta. Sitten tutustuimme rytinälle naapuruston porukkaan ja kyllä on mukavia perheitä tässä meidän alueella! Ihan best!

Minulla on muuten helkatin vaikeaa keksiä aina näihin postauksiin otsikoita! Olisikin ollut hyvä idea vaikka numeroida otsikot alusta asti niin jokainen otsikko olisi vain postauksen numero. En taaskaan keksi tähän mitään raflaavaa otsikkoa!

Mennään vaikka sillä että unelma kirppisreissusta elää! Eikä kun koiranpentua katsomassa.1 comment