Kissataulu ja ajatuksia







Huomenta! Hangosta on palattu kotiin ja arki on alkanut. Kävimme ystäväperheen mökillä merenrannalla yhden yön ja vietimme seuraavan päivän Hangossa.
Ihanaa, että lämpö on palannut. Aamukahvit nassuun ja pyykkikone pyörimään. Nyt kannattaa pyörittää, suuret lakanat saa ulos kuivumaan.
Pihan kukat ovat kasvaneet ja voivat hyvin -pitääkin kuvata teille vaikka tänään kuinka kiva minun kesäkukkalaatikostani tulikaan. Piha on muutenkin nyt todella kaunis.

Yläkuvissa näkyy miten kivat nuo kukat ovatkaan maljakossa ja on kyllä niin kätevää, kun saa napsastua kukat pihasta maljakkoon. 

Alimmaisen kuvan ihana ristipistotyö vai mikä kanavatyö onkaan, pikkuinen kissataulu, lähti kirppikseltä mukaan, Hangosta. Söpö muisto. Tykkään kirppiksillä käymisestä ja olen kyllä nauttinut tästä ajasta mitä kevät on minulle tuonut ja olenkin saanut tehdä rakastamiani asioita yltäkylläisyyteen asti ja myös levätä, nukkua univelkoja pois ja liikkua. Ja mikä tärkeintä ja välillä (myönnän) raskastakin - saan olla paljon lasteni kanssa. Suuret kiitokset menevätkin miehelleni, joka mahdollistaa minulle tämän irtioton kaikesta ja keskittymisen oleelliseen. Kevät oli outo ja pelottavakin, nyt näyttää jo paremmalta. 

Kivaa päivää kaikille!

No comments