Teetä, vilttejä, villasukkia ja syyselämää

Moikka kaikille! Täällä ollaan - kiirettä on pitänyt. Kouluhommia ja töitäkin on paiskittu. 
Sain jostain siepattua flunssapöpöpön itselleni ja nyt saankin sitten mennä itselleni ekaan koronatestiin aamulla. Alva on meillä käytetty jo kerran testissä, kun ennen ylppärijuhlia oli viikon jossain kummallisessa vatsataudissa. Mutta se ei ollut koronaa ja saimme järkättyä juhlat. Me muut emme sairastuneet vatsatautiin.

Syksy on tosissaan täällä ja parasta aikaakin lämmitämme puilla olohuoneen kakluunia. Omenoita riittää ja hyvettä ja piirakkaa onkin syöty melkein joka ilta. Vaahtera pudottaa lehtiään pihassa ja aamuisin talossa on jo viileää. Syksyllä tykkään ulkoilla ja retkeillä metsässä ja nyt heti kun olo helpottuu, on mielessä järjestää joku pieni syksyinen patikointi perheen kanssa.

Nyt kun on flunssaa tekee mieli käpertyä teekupin kanssa sohvalle viltin alle (klassikko) mutta kaikki perheelliset, joissa on lapsia jokaista ikäluokkaa, tietää ettei tämmöinen käpertyminen yleensä onnistu.
Tänään kuitenkin ajattelin yrittää illalla. Taitaa kuitenkin joku tulla vaatimaan jotain, tai telkkari vallataan futiksen tuijotukseen tai sohvalle ei mahdu tai muuten vaan.
Yritän kuitenkin. 

Oletteko jo käyneet tutustumassa Forumin uuteen Søstrene Greneen? Siellä minäkin siis satunnaisesti pyörähdän ja nuo ihanat pellavatekstiilit on sieltä. 

1 comment

  1. Søstrene Grenee on ollut suosikkini siitä saakka kun avasi Tapiolassa. Ihana värimaailma! Kuvasi ovat todella kauniita.

    ReplyDelete