Kevät!

 
Hei kaikki! Pahoittelen suuresti, etten pysty vastaamaan kommentteihin. Blogin päivityksessä on ongelmia eikä se jostain syystä ole niin helppoa kuin aiemmin -en jaksa nähdä vaivaa ja aikaa taistelussa bloggeria vastaan. Joku tiedusteli aikaisemmasta postauksesta heippalapun merkitystä. Heippalappu on työelämässä (tai missä vaan, esim. taloyhtiön rapussa) jollekulle toiselle jätettävä post-it tai muu käsinkirjoitettu viesti. Viestin sisältö voi vaihdella. Mutta näitä pikkuisia ilmoituksia tai muutamaa sanaa paperilla sanotaan heippalapuiksi.

Tänään minusta on tuntunut järjettömän väsyneeltä - aloitin allergialääkitykseni pari päivää sitten ja vaikka kuka sanoisi, ettei allergialääkkeet väsytä ... omalla kohdallani se ei pidä paikkaansa. Eilen nukahdin sohvalle ennen kympin uutisia. Aamulla torkutin monta kertaa. Pää on sumuinen.

Meillä on ollut vähän hässäkkä viikko. Kun kerroin, että esikoinen muutti pois kotoa -hän muuttikin nyt takaisin! Ihanaa ja ei. Tervetullut kotiin silti - nyt ja aina.
Sai paremman futissopimuksen Helsingistä ja asustelee jälleen täällä meidän kanssamme. Kotona häntä ei nyt tällä hetkellä näy mutta tyhjät ikeakassit yms. kylpyhuoneen lattialla muistuttavat asiasta.

Kivat asiat nyt: tilasin just itselleni synttärilahjaksi Adlibriksestä Elsa Billgrenin kirjan Elsas husdröm. Olen odottanut tätä kirjaa. Olen suuri Elsa fani.

Aikaa puutarhahommille - kompostia kasveille,
uuden kukkapenkin kaivaminen tulevana viikonloppuna, puun istuttaminen, sisällä esikasvatuksessa olevat kukkaköynnökset kasvaa vähän liiankin hurjaa vauhtia.

Tajusin, että Vappu on jo ensi viikolla! Luin kyllä että Vapun sää olisi vaarassa, joten niin ... ainahan se on niin että Vappuna palellaan. Kevät on nyt kuitenkin täällä ja kukkapenkit puskee ylös vihreyttä, jota on maagista seurata. Kasvun ihme, se jaksaa minua ilahduttaa.

Mietelause: nautin nyt parista vapaapäivästäni täysillä enkä panikoi tulevaisuutta! Kaikki onnistuu kyllä, usko ja luota unelmiisi.

Ihanaa torstaita teille kaikille!

2 comments

  1. Minä kyselin mikä on heippalappu. Kiitos vastauksesta! Olen käyttänytkin niitä, mutta en tunnistanut tällä nimellä niitä.
    Minusta on mukavaa kun lapsi muuttaa takaisin kotiin. Meillä on käynyt niin, mutta ketään ei ole jäänyt kotiin asumaan. Tuli aikaa äidin sopeutumiselle.

    ReplyDelete
  2. Outoa ettet pysty kommentoimaan? Kyllä minulla Blogger toimiin ihan normaalisti. Oletko tehnyt jotain muutoksia blogin asetteluun viime aikoina? Vai mistä voisi johtua? Kerro vaikka jotain toista kautta mitä ongelmaa sinulla on jos pystyn auttamaan. Tsemppiä <3

    ReplyDelete