Merry ...
Kävin kampaajalla ja kävelin Laura Ashleyn liikkeen ohitse. Huomasin ikkunassa jotain hauskaa. Oli pakko piipahtaa. Hyvää joulukuun ensimmäistä blogini lukijoille!


13 comments

 1. Kauniita kuvia. Hauskat palikat.
  Voi kun pääsisi kans kampaajalle, vaikka kehtaisiko sitä enää mennäkään, kun pää näyttää lattiamopilta. :)
  Hyvää joulukuun ekaa!

  ReplyDelete
 2. Suosittelen. Minulla oli Lotta mukana kampaajalla toista kertaa. Nukkuu putiikin ulkopuolella ikkunan takana ja herää yleensä siinä vaiheessa kun aletaan olla valmiita. Hyvin onnistuu näinkin vaikka ennemmin menisin ihan itsekseni nauttimaan mutta aina ei saa aikaa hyvään saumaan.

  Kuvat on ihan kamalia !!! Pimeitä ja tyhmiä. Tykkäisin ottaa kunnon kuvia mutta tälläisiä tulee --- vaikka yritän jopa käsitellä ...

  ReplyDelete
 3. Joulukuinen toivotus myös sinulle unelmainen Niinuska!!!
  Olkoon siinä kaikkea mukavaista ja jännittävän kutkuttavaa mukanansa!!!
  Kuvien surkeutta taskullakin harmitellaan...Minkäs mahdat.Pimeätä on aamusta iltaan..Kynttilöitä kuluu,mutta yritetään ottaa ilo irti tästäkin"tunnelmasta"..
  Nuo palikat on kylä ihkut!!!!
  Pitäisiköhän minunkin kaivaa meidän vanhat palikat esille!?
  Onkohan niitä edes olemassakaan!?
  Voikaa hyvin te siellä!!!

  ReplyDelete
 4. Veikeät palikat, jotenkin niin ihanan vanhanaikaiset.

  ReplyDelete
 5. Tuollaiset palikat kelpaisivat minullekin. Hienot!

  Myös lapsen paita on yksi lemppareista. Meillä löytyy nuttyä sekä valkoisella pohjalla että ruskealla. Erikokoina sentään :-).

  ReplyDelete
 6. Löysin tänne sattumalta ja piipahdan varmasti uudestaan. kivat kuvat!

  ReplyDelete
 7. Hienot palikat!
  Ja jee, minäkin pääsen tällä viikolla kampaajalle :) Juurikasvu alkaakin olla ihan karsea, huh... Miksei sitä voi syntyä oikea väri päässään, vaan pitää hakea se kalliilla rahalla kampaajalta?!

  ReplyDelete
 8. Kampaajalle pitäsi kyllä... Palikat kiva löytö! :)

  ReplyDelete
 9. Minusta kuvasi ovat aivan ihania tälläkin kertaa. Kivat palikat! Siitä on aikaa, kun olen Laura Ashleyllä käynyt... olisipas ihana päästä Helsingin kaduille pienelle shoppailumatkalle.

  ReplyDelete
 10. Kiitos, samaa sinulle - ihanan blogin emäntä!

  ReplyDelete
 11. Onpa kivat palikat:)Melkein joka kerta Hesan reissulla sielä käyn mutta lähen aina sieltä tyhjin käsin pois.Teillä on niin kauniisti laitettu siellä kotona koristevaloja ja muita juttuja.Voi kun mäkin jaksaisin.

  ReplyDelete
 12. Loistavat palikat, mukavaa kun niitä ei olisi pakko laittaa piiloon edes joulun jälkeen, ei kuin leikkeihin vain :)Tämä pimeä on kyllä haastavaa kuvausaikaa, jos vain budjetti antaa periksi niin suosittelen ulkoista salamaa, sillä saa loihdittua vaikka pilkkopimeästä huoneesta studion, ei ole iso palikka lisää kameraan, meillä se on johdon päässä niin voi sojotella vaikka vastakkaiselle seinälle :) tulee hyvä valo. Niin ja mukavaa joulukuun alkua!

  ReplyDelete