Miss You,  summer !




Tänä aamuna kaipasin kesää.
Koiranpennun kanssa kuudelta aamulla ulkona.
Kylmissäni.
Päätin ostaa untuvatakin !

Olin jäässä vaikkei ole edes kylmä.
Tympeät säät saavat ihan väsymään.

Kaivoin koneelta kesäkuvan. Luulen, että tämä on täällä jo ollut, mutta nyt mennään tällä.

Mitä suunnittelette viikonlopuksi ?

Jos tänään penkoisin joulukoristelaatikoita sieltä syvemmältäkin. Olen napannut vaan muutaman koristeen, päällimmäiset, kiireessä esille.

Keittelisin glögit, sytyttäisin kynttilät.
Lotan mentyä nukkumaan käpertyisin sohvaan villasukat jaloissani, koira kainalossa. Katselisin Fanny & Alexander elokuvan. Viime vuonna poimin dvd:n mukaani alelaarista eurolla parilla.

Isompi menee yökylään kaverilleen ja mies lähti työmatkalle huomiseen.

Luojan lykky tuo vanhemman yökyläily. Koiranpentu vilkkaimmasta päästä, kaksi lasta, minä yksin aikuisena. Se on väsyneenä hieman haasteellista. Vaikka saattaa kuulostaa helpolta , sitä se ei työpäivän jälkeen ole ;)

Asiat on jollain huonosti jossain, niin en valita tilanteesta. Omat haasteensa se kuitenkin minun väsyneelle mielelleni asettaa.


Mukavaa viikon parasta päivää, eli perjantaita kaikille !


17 comments

  1. Todellakin, ikävä kesää!! Voisipa vaan hiippailla puutarhaan kahvikupponen kädessä. Sen sijaan, että juoksee täysillä puuliiteriin, kylmässä ja viimassa, hakemaan polttopuita. Inhoan tätä! Meillä pyryttää jo ihan hentoisesti, kohta kai vaakaan, alhaalta ylös ja sikana. Yäh.

    Me kulutetaan viikonloppu mukavasti toisten puuro- ja glögipatojen äärellä, ihanaa!

    ReplyDelete
  2. nanna

    Hei, jos huomaat tämän, kerro mulle mikä oli se ihana joulukirja, minkä hankitte Hannan kanssa Köpiksestä ?

    ReplyDelete
  3. Se on Hjem til jul

    http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=8702071886&lang=fi

    ReplyDelete
  4. Ojdå. Tackar !

    :)

    ps. semmosta teen vielä, että siivoan Lotan vaatekaapin pieneksi jääneistä vaatteista. Ärsyttää, kun huomaa, että mies on tunkenut Lotan liian pieniin kuteisiin, sukiksiin joiden haara on polvissa. Ja vienyt tarhaan ...

    ReplyDelete
  5. p.s. maailman kauheimmat päällä on sellaiset sukkikset, joiden haarus roikkuu polvissa. Ihan hirveä tunne :D

    ReplyDelete
  6. nanna
    Menee keskenäiseksi jutusteluksi, mutta sitä juurikin tarkoitin. Eli, haarus polvissa. Sukkikset :D
    Hirveä tunne. Ja Lotalla melkein kaikki käyny pieniksi.

    ReplyDelete
  7. Äsh, se on loppunut valikoimista !
    Jos joku tietää mistä sen saisin. Infotkaa, pliis !

    ReplyDelete
  8. Kesä tuntuu yhtäkkiä kovin kaukaiselta, sillä täällä on oikein kunnon lumimyräkkä.

    Samaa vaatesetvimistä täälläkin. Saman projektin aion tehdä myös meidän aikuisten vaatehyllyjen puolella ennen joulua. Suurin osa vaatteista lojuu käyttämättöminä vuodesta toiseen hyllyntäytteenä. Ihan älytöntä. Joulusiivousaikaa odotellessa..
    Mukavaa viikonloppua! Saunaa, glögiä, nukkuvia lapsia..;)

    ReplyDelete
  9. Minä olin jokseenkin tehokas,otin vapaapäivän ja ostin kaikki joululahjat.
    kynttilöitäkin ostin,mutta en muistanut ostaa loppuneita tulitikkuja ja ihan poikki olen minäkin. Onneksi on viikonloppu.

    ReplyDelete
  10. Täällä on oltu kolmen lapsen ja koirulin kanssa yksin.. joten ymmärrän. Onneksi mun mieheni saapuu tänään kotiin, ollut taas 12 päivää putkeen poissa..

    ReplyDelete
  11. Jaan ajatuksesi kyllä ihan kympillä. VAIKKA monilla asiat ihan oikeesti huonommin jossakin, niin silti sitä itsekin vaan välistä väsyy. Kun ei aina jaksais yksin noiden kersojen kanssa touhuta. (mies on yrittäjä ja kaikkee muutakin menoa harvasen ilta)

    Nojoo. Toivottavasti ensi kesä ois yhtä ihana kun tää edellinen oli! Mulla meni tää nyt vähän ohi mahan ja vauvan vuoksi, mut ens vuonna sit taas :)

    Kivaa viikonloppua!

    ReplyDelete
  12. Kaunis blogi :) Tuosta untuvatakista sen verran, että jos sellaisen hankkii, olisi äärettömän tärkeää, että ostaa sen valmistajalta, joka huolehtii siitä, ettei lintuja ole nypitty elävältä. Kun kerran katsoo sellasen videon, ei varmasti enää halua nukkua untuvapeiton alla tai pukeutua untuvatakkiin. Ja valitettavan yleistä on se elävältä nyppiminen, rahan vuoksi.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Mä voisin nukkua talven kuin Muumit... ja kun heräisin, olisi kevät!

    Meillä on musiikkipitoinen viikonloppu. Perjantai-iltana kuuntelimme musiikkiopistolla kitaristien joulukonserttia, jossa kuopuskin soitti. Lauantaina suuntaamme Hartwall Areenalle Yön konserttiin. En ole fani, mutta lähden miehen kaveriksi :) Mitähän sitten sunnuntaina... ainakin takki ja kengät pitäisi kuopukselle ostaa, mutta en tiedä, onko hän shoppailufiiliksellä.

    Mukavaa viikonloppua sulle!!

    - Kristiina -

    Ps. Haarustasta roikkuvista sukkiksista tulee melkein paniikkikohtaus! Mä käytän sukkiksia vain ääritapauksissa ( juhlissa hameen kanssa ).

    ReplyDelete
  15. Heips täältäkin!

    Koirien omistajana suosittelen jotain hupullista tuulta ja vettä pitävää takkia ja paras hankintani eilen olivat icebugs-merkkiset nastapohjalliset kengät Stokkan kantistarjouksena! Meillä isot koirat saattaa nykäistä hihnasta yllättäen ja olisin kyllä ollut nenullani monta kertaa ilman noita ihmekenkiä! Eli kokemuksesta tiedän, että joka talvi tulee niitä todella liukkaita kelejä ja koirulin kanssa on lähdettävä säällä kuin säällä. Suosittelen siis lämpimästi noita kenkiä!!!! Ihanan turvallista kävellä noilla.

    Lisää pliiiis kuvia pikkukoirulista, rrrakastan niitä pentukuvia : )

    Toivotaan pakkasekelejä, sillä siten koirien tassut ja masut pysyvät puhtaina!

    Minna

    ReplyDelete
  16. Onnea pennusta, jos en sitä jo sanonut. Ehkä törmätään ja mun koirat saa teidän pennulle ikuiset traumat aikaan ölinällään. Kyllä koirat muuttavat kummasti pukeutumista. Itse vannoin, etten koskaan osta tuulipukua ja lenkkareita, mutta jo parin viikon jälkeen jouduin hakemaan hakemaan kunnon ruman sadeasun ja todeta että hai saappaissa ei ole kiva kävellä 10km lenkkejä ja lenkkarit on ehkä sitä varten.

    ReplyDelete
  17. Johanna
    Viikonloppu on kuin onkin mennyt ihan mukavissa merkeissä :o) Rauhoittuen ja oleillen, siivoillen ja laitellen.

    kerttu
    Oh, oletpa tosiaan ollutkin tehokas ! Kai muistit hemmotella myös itseäsi ?

    Merja
    Kyllä vaan , nostan hattua !

    Teija
    Sama homma, mun mies on myös yrittäjä joten - I feel for You !
    :o)

    CHIC
    Hui kamala kun annoit asiaa :( Tiedän tiedän ! Pitää harkita tosiaan mitä päällään kantaa. Entinen kettutyttö herää mussa myös henkiin kun noita juttuja lueskelee.

    Kristiina
    Yö oli hyvä ? Yö on aina ollu mulle yöK mutta konsertti ois kai semmonen mikä pitäs once in the lifetime kokea. En vaan voi sietää Olli Lindholmia. Sen Idols tuomaroinnin jälkeen jäi likanen setä - fiilis.

    Minna
    Kiitti kirjoituksesta ja hyvistä vinkeistä !!
    Kuvia tulossa !

    Stella
    Kiitos :o) Ja tartu hihasta jos näet mua ja koiraa :o) !!

    ReplyDelete