Flunssa !







Kääk mikä flunssanen olo ! Nyt on keskityttävä parantelemaan itseään kuntoon. Huomisen työpäivän jälkeen jään lomalle ja samalla pienelle blogitauolle. Varmaan noin viikoksi. 
Tahti ja tekstintuottaminen ei ole ollut kummoinen mutta kuitenkin.

Onko jotain konsteja flunssan selättämiseksi ? Villasukat, kuumat juomat ? Uni ? 

Olen ihan hämmentynyt, kun en yleensä edes sairasta.

21 comments

  1. Flunssan kourissa täälläkin... :( Itse kokeilin eilen sekä tänään Kotosta bongaamaani flunssajuomaa. 1 litraan vettä puolikkaan sitruunan mehu & toinen puolikas kuoritaan ja viipaloidaan joukkoon. Lisäksi 5-6 ohutta siivua inkivääriä. Keitellään 15 min, siivilöidään, lisätään runsaasti hunajaa & juodaan kuumana. Minulla ainakin helpottanut oloa, ei ole niin kurja olo kuin "normiflunssassa". En tiedä, voi tietty olla kuvitteluakin... ;) Paranemisia!

    ReplyDelete
  2. Mulla melkein samanlainen "drinkki": eli sitruunan mehua, hunajaa ja valkosipulin kynsi pilkottuna. (Itse lämmitän sitruunan mehua mikrossa hetken, että hunaja liukenee.)

    Toipumisia! Nyt saat sitten suosiolla unohtaa ne lumihommatkin! =)

    ReplyDelete
  3. Viikonloppu meni meilläkin flunssassa, onneks nyt on jo ohi menossa. Lepo ja nenuliina se kai se paras on ja tietty lämmin juoma. Pikaista toipumista!! :)

    ReplyDelete
  4. Mä söin mustikoita pakkasesta, lämmitin mustaherukkamehua ja höyryhengitin. Torstaista-lauantaihin kesti olo kurjana, mutta sunnuntaina olin taas back in business! :)

    ReplyDelete
  5. voi harmitus tätä flunssa-aikaa, sitä on nyt liikkeellä! paranemisia sinne ja mukavaa lomaa! mun blogissa on sulle tunnustus. käyppä nappaamassa jos innostaa ;)

    ReplyDelete
  6. Hyvä flunssan parannus keino on seuraavan lainen keitetyn veden sekaan mukiin puristetaan puolen sitruunan mehu, viipale tuoretta inkivääriä, makeudeksi hunajaa tai ruskeaa sokeria! Toimii!;)

    ReplyDelete
  7. Kokeileppas valkosipulia! Leivän päälle tai ruuan sekaan silleen ihan reippaasti ;) Ja saunominen!
    Mulla tepsii hyvin.

    ReplyDelete
  8. Paranemisia! Itse naukkailen aina taudin iskiessä Cebion immun- nimistä luontaislääkettä (kahta c-vitskua, histidiiniä, sinkkiä..) tai nykyisin löytää apoteekista nimellä Bion immun. Toimii! Sen lisäksi tietty 25:sta d-vitamiinia..teetä..valkosipulia, kaikkea!

    ReplyDelete
  9. Pikaista paranemista, flunssailu on ärsyä! Kiva, kun olet päivittänyt useamman kerran viikossa.

    ReplyDelete
  10. Ei kai siihen mitään poppakonstia ole... jos olo on kurja, niin jotain lääkettä nassuun. Ja lepäilyä.

    Mukavaa lomaa! Toivottavasti olo paranee!

    - Kristiina -

    ReplyDelete
  11. Just oli tv:ssä, että sinkki auttaa!

    ReplyDelete
  12. Mun vinkit ovat vihreä tee ja paaaljon inkivääriä siihen :)
    Toivottavasti olo paranee pian, jaksuja!

    ReplyDelete
  13. Inkivääri-hunajajuomaa.Inkivääriä niin paljon kun suu kestää,sitruunaakin jos tykkää ja kuumaa vettä päälle ja hunajaklöntti.Ja illalla nukkumaan käydessä sipulit villasukkien sisälle ja sipuleista se leikkauspinta jalkapohjaa vasten.Paranemisia!

    ReplyDelete
  14. Ja sipuli yöpöydällä avaa yön aikana hengitystiet. Joskus kokeilin vähän naureskellen, ja aamulla olo oli tosi freesi, eli toimii!! Tosin vierustoverin mielestä sipulille käryävä makuuhuone ei välttämättä ole houkuttelevin vaihtoehto, mutta varmaan se freesimpi asuinkumppani kuitenkin on kivempi ku niiskuttava duhadenä. :)

    ReplyDelete
  15. Nämä on kaikki hyviä neuvoja ! Eilen olin niin sohvan omana ja korkeassa kuumeessa, että en voinut edes kuvitella meneväni inkivääriostoksille, koska kokonaistahan meillä ei tietenkään tähän hätään ole, vaan jauhettua :)

    Tänään on kyllä huomattavasti parempi olo ! Pääsen jopa mukaan tämän pvän Lotan kampaajakäynille ja kahvilaan herkuttelemaan kuumalla kaakaolla ja kermavaahdolla ! :)
    Mutta sitten salama takaisin lepäämään. Kaupan kautta. Ostoslistalla inkivääriä, sitruunaa ja hunajaa... valkosipulia ainakin ;)

    ReplyDelete
  16. Olipa täällä hyviä vinkkejä! Viimeinen lauseesi, ettet ikinä sairasta, olis voinut olla mun kynästä ennen tätä talvea. Nyt tuntuu, että olen jatkuvasti sairaana. Aina vähintään päätä särkee.

    Mun on pitänyt kertoakin, että meidän lapsukaiset on kaimoja! Huomasin tuossa joku aika sitten. Meidän raasua ei vaan koskaan kutsuta oikealla nimellään, vaan milloin milläkin lempinimellä tai väännöksellä.

    Ninja

    ReplyDelete
  17. Paljon rakkautta ja silityksiä ja ehdottomasti; Mustaseljankukkaa!! mehuna tai teenä (saa liike 51:sestäkin)
    Parane pian!

    ReplyDelete
  18. Heippa Niina! Pitkästä aikaa aktivoidun taas blogikierroksella :-) Ja yritän herätellä omaa blogia henkiin taas pitkän pitkän tauon jälkeen. Kivaa lueskella kuulumisia, ja täytyypä hankkia uusi Glorian kotikin, varmasti upeat kuvat!

    Hyviä flunssavinkkejä, toivottavasti tepsii. Meilläkin kaikki muut sairastaneet paitsi minä. Joka en ikinä sairasta, kopkop..

    ReplyDelete
  19. PALJON rakkautta ja silityksiä ♥ ♥ Maailman ihanin flunssanparantamisvinkki !!

    Kiitos kommenteistanne :) Ja varsinkin Virpille piiitkästä aikaa !

    ReplyDelete
  20. Awww, tsemppiä. Minun kikka on rautainen peruskunto. Ei tule köhät ei. Ylös, ulos ja lenkille siis;)

    ReplyDelete
  21. Joo, kunnosta kannattaakin pitää huolta. Vannon liikunnan ja terveellisen syömisen nimiin ! :)

    ReplyDelete