Satunnaisia kotiotoksiaLöysin koneelta kuvia, joita olen saanut, Kristan kamerasta. 
Kuvat on otettu meillä just muuton jälkeen 2010 keväällä.
Lotan vaatekomero on vieläkin tässä mallissa, vaikka piti tapetoida uudestaan sisältä ja maalata hyllyt.  O --ou. Saamattomuuteni sisustusasioihin alkaa paljastua ! En saa mitään aikaiseksi nykyisin. Ideoita pursuan mutten löydä aikaa toteuttaa.


Tuosta Lotan jalka/kenkä kuvasta on ollut tarkoitus teettää suurennus. Se on jotenkin niin söötti !


Olenkohan uhkarohkea -tein ja teen tänään jännittäviä asioita. Esimerkiksi, laitoin olohuoneeseen maton takaisin lattialle! Vilpun takia matot lähti telakalle marraskuussa. Nyt sitten jännätään, onnistuuko projekti sisäsiisti. Poishan se kannattaa rullata aina siksi aikaa, kun en itse ole kotona.  Talon muu väki ei oikein ymmärrä, että pentua pitää aika_usein päästää ulos pissimään.  On niiin kylmä jos ei ole edes muutamaa mattoa jalan alla. Toinen jännittävä asia on Ikean reissu. 
Kehykset pitäs saada haettua ja kynttilöitä.

La-la- laiskaa lauantaita kaikille mussukoille !

Kuvat : Krista Keltanen

12 comments

 1. Lotan jalkakuva on todella kaunista eli ehdottomasti siitä suurennos!

  Matot ja pienet koirapennut eivät vain yksinkertaisesti sovi yhteen ;) Meiltä oli matot poissa varmaan vuodenpäivät ennen kuin muistin edes laittaa niitä takaisin. Kyllä Vilppu oppii ja talvella sisäsiisteyteen opettelu vain juuri kelien takia paljon vaikeampaa. Pienin tassunaskelin kohti sisäsiisteyttä. Rapsuja Vilpulle<3

  ReplyDelete
 2. Oi, miten suloisia kuvia :) Kyllä Krista on taituri, ja kun mallit on noin ihania, niin ihmekkös , että kuvat onnistuukin

  Samaa "laiskuutta" täälläkin liikkeellä. Ideoita kyllä olisi, mutta toteutus ei vaan ota onnistuakseen. Nytkin pitäisi siivoilla, mutta täältä löydän itseni haaveilemasta ;)

  Leppoisaa lauantaita!

  ReplyDelete
 3. Voi kaunista, ihana harmaa lattia - ja kaikki niin kaunista! <3

  ReplyDelete
 4. Upeita kuvia kertakaikkiaan! Tämä on kyllä niin inspiroiva paikka että... Vaikka se totetuspuoli onkin aina hastavampi. ;)

  Ps. Hirveä oikosulku, mutta mikä olikaan tuon taulun nimi joka löytyy Lotan vaatekaapin päältä?

  ReplyDelete
 5. Moikku Marjorie
  Kyllä, koiranpennut ja pissaset , huaaaah. Noh, ehkä joku kaunis päivä :)

  Iida Emilia
  Kiitos. Niin on, taituri ! Ja ihana muutenkin !!! Terveisiä vaan sinne K:lle.

  Pieni Lintu
  Kiitos paljon :o)

  Nan
  Kuvissa on aika tyhjää ;D ! Nyt nurkat pullistelee kamaa.
  Taulu on vanha ja muistaakseni ruotsalainen. Olen ostanut sen Romuritarista. Ja siinä on nuohooja ja nirppanokat tms. :)

  ReplyDelete
 6. Lotan jalkakuva ansaitsee ehdottomasti suurennoksen :)

  Meillä ei olkkarissa ola mattoa, pari taljaa vaan, helpompi heittää taljat ulos ja mopata lattiat...vaikkei ole koiraa niin 5 lasta sotkevat ihan kiitettävästi :D

  Laiska lauantai on täälläkin. Pitäisi maalata pikku vessa, mutta en jaksa ja olen jumittunut vaan miettimään eri värejä. Nyt se on valkoinen ja se ei enää nappaa, haluan värejä!
  Eli ehdotuksia vessanseinien väristä otetaan ilolla vastaan oma pää kun lyö tyhjää :)

  ReplyDelete
 7. Juu terveisiä vaan täältä kerrostalosta.Tääl kans vetää niin helkkarist noiden kiviseinien läpi.
  Varpaat jäässä ja vara patteri hurisee muksujen leikkihuoneessa.
  Tiiätkö mä oon ikuisesti kade tosta Lotan vaatekomerosta.
  Mä niin tahtoisin just tollasen Lyytille.
  Mä olen raahannut nyt meidän makkariin tanskalaisen vitriini kaapin.Tein siitä Lyytille oman vaatekaapin.J laittoi siihen erillisen vaatetangon.En tiä mist haki sen.Säästöpörssistä tai Starkista.Nyt tossa mietin pitäiskö tapetoida kaapin takaseinä.
  Se vaan on niin kiva roikottaa söpöjä pikku tytön vaatteita näkysällä.

  ReplyDelete
 8. Oih, ihanat kuvat! Mutta osaat säkin kyllä kuvata ihanasti! :) Mun mielestä toi vaatekomero näyttää symppikseltä. Kivoja postauksia aiemmat myös, ja taas sanon, että vautsi teillä on iloinen ja kiva koti! Mä ihan inspiroiduin tästä, ja eipä muuta kuin lastenhuoneiden kimppuun.. no näkis vaan. Mulla tota samaa nimittäin ilmassa, että ideoita olis, mutta en saa mitään aikaseksi!

  Pakkasterkkuja, hrrrr!

  ReplyDelete
 9. Moikka,

  mulla on nyt muuten verho tossa kaapin edessä. Ompelin siihen semmosen Zara Home semmosta kankaasta missä pieniä punaisia tähtiä. Kun tuntui, että kaapista vetää niin pirusti. Siihen voisi suunnitella lasiovea. Tai siis vanhaa ovea missä on lasi-ikkuna.

  ReplyDelete
 10. Kauniita ovat tosissaan, kannattaa ehdottomasti teettää suurennoksia! Olen totaalisen laiskistunut. Pitäisi siivota, ei huvita. Verhot puuttuu olohuoneesta, tangotkin valmiina, ei vaan jaksa. Voi kun meilläkin saisi jo tyttöjen mekkosia esille roikkumaan tai edes henkariin jonnekin! Nyt on kaikki tungettuna liian ahtaasti. Omatkin vaatteet olisi ihana saada siististi ja tilavasti...Kohta pitäisi lähtee pakkaseen Pullan kanssa, josko sitä vähän virkistyisi :o

  ReplyDelete
 11. Mullakin ideoita jakaa vaikka koko kylälle, mutta toteutus puoli ontuuuuuu...Ihan silkkaa laiskuutta suurin osa:)

  ReplyDelete
 12. oih ja voih tuota vaatekomeroa, I like!!!

  ReplyDelete