Lapsosista


Tänään ei lähdetäkään Muumimaailmaan koska sataa, mennään huomenna. Vanhempi ipana ei tule enää mukaan. Hän ei ole edes kotona. On purjehtimassa viikon verran koulukaverinsa ihanan perheen kanssa. Viime kesänäkin oli samassa seurassa merillä. Häntä pyydetään usein mukaan mökeille ja reissuille , on kiva kaveri. Ei sählää eikä riehu ja osaa käyttäytyä. Äidin sydän pakahtuu.

Pienempi tirppana onneksi vielä HYVIN kiinni äidissä ja kotona. 

8 comments

 1. Ihanan näköiset kuvat, elämisen ja touhuamisen jälki näkyy :)

  Meillä Aapo 13v tuli eilen kotiin oltuaan 9pv kaverinsa mökillä järvenranassa, olivat uineet ja veneilleet paljon...aika ihanaa :) Mutta olipas kiva saada Aapo kotiinkin :)

  Me yleensä liikumme vain pienten kanssa, isot ei enää oikein lähde mihinkään mukaan, Aapo vielä toisinaan ja saimme olla katsomassa Aapon Helsinki cup pelejäkin :)

  Joo, siellä sataa. Meidän oli tarkoitus lähteä mustikkametsään, mutta ei mennä, jos ei sade lakkaa.

  ReplyDelete
 2. Kivasti kirjoitettu vanhemmasta ipanasta <3 Hyvin kasvatettu poika, saakin äiti ollakin ylpeä :)

  Ihana tuo ylin kuva Lotan huoneesta! Hauskaa muumimaailmaa, meillä jäi se väliin (edelleenkin), mutta kamalasti kaikkea muuta kivaa lastenpuuhaa mahtunut tähän kesään.. Mukavaa lomaa!

  ReplyDelete
 3. Voih, voisin muuttaa tuonne Lotan huoneeseen! Mukavaa kesäpäivää sateesta huolimatta. Täällä pilkistelee jo aurinko.

  ReplyDelete
 4. Kivat nuo perhoset, jotka lentelevät kattoonkin!

  ReplyDelete
 5. No joo niin sataa täälläkin.Toivotaan teille parempaa ilmaa huomiseksi.Mukavaa varmasti kuulla omasta pojasta noin positiivisia asioita:)
  Me lähdetään kohta bussin kyytiin kohti Helsinkiä ja siitä Ruotsiin.Tyttö jää vanhemmilleni neljäks päiväks hoitoon.
  Taitaa tulla äitille ikävä;)
  ja ps.Oonkin oottanu näitä lastenhuone kuvia.Kiva kun laitoit.

  ReplyDelete
 6. Meilläkin isot muksut olleet jo molemmat kaverin mökillä tänä kesänä ja tyttö oli leirilläkin. Esikoinen lähdössä jätti-isolle partioleirille, jota on odottanut kuukausikaupalla. Aika paljon menevät meilläkin menojaan nuo isot, kuten Merikuullakin. Pienten kanssa saa onneksi vielä äitikin touhuta, ei ajeta pois :D Valmiiksi jo haikeaa luopua heistä aikanaan, nyt kun selkeästi tajuaa noiden teinien myötä, että muutaman vuoden kuluttua menevät menojaan...nyyh.

  ReplyDelete
 7. Me lykättiin Muumiretkeä ensi kesään, silloin Inkivääri 3v. Ehkä ei sitten niin pelkää, kuin nyt tuntuu pelkäävän hahmoja ;)

  ReplyDelete
 8. Hellurei kaikille yhteisesti ! Täytyy ottaa enemmän lastenhuonekuvia ! :)

  Äsh, mua ottaa päähän tuo kaamea verhotanko Lotan kamarissa. Vernerin huoneeseen saatiin muuten semmonen vanha, mitä oon metsästänyt. Mä näytän sit kun ehdin. Ja tuohon pitäs kans löytää.

  ReplyDelete