Lauantai kuin pannukakku

Pannukakkupäivä. Ennen Joulua löysin edullisia "mitä lie alpakkatinavateja" lisää antiikkiliikkeestä. Kirppareilta olen niitä myös keräillyt mukaani. Mitä ihanimpia käyttää kynttilän alusina, hillopurkeille ja osana kattauksia. 

Amaryllis aikoo kehittää vielä pari kukkaa lisää. 

Pian lähden Vilppu haukun kanssa pitkälle lenkille. Viikonloppupäivityksiä vaan. Viikolla on niin hirveä hoppu, että hyvä kun ennätän kommentteihinne vastailla.

Mun pannukakkureseptini on seuraava: kaksi munaa, litra maitoa, kuusi desiä vehnäjauhoa yksitellen sekoittaen, desi sokeria, 2 tl suolaa, kunnon köntsä sulatettua voita sekaan. Sekoita. Paista 225 astetta keskitasolla reilu puoli tuntia. Puhko kuplia.

Nautitaan viikonlopusta ystäväiseni !

14 comments

 1. mä en ole onnistunut koskaan saamaan pannarista sellaista, että meillä lapset söisi! Mutta olis kiva, kun onnistuisin :-) Tänään - just nyt - on uunissa tortillalasagne, ekaa kertaa testaan. Saas nähdä, mikä on tuomio!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Tortillavuoka on ihanaa , mutta meilläkään se ei kuulu lasten suosikkiruokiin :D Tosin - vieraat lapset rakastaa sitä, omat ei ... eivät kyllä tykkää tortilloistakaan ... oudot lapset meillä :D Pannari kyllä uppoaa kunhan ei ole mansikkahilloa. Vadelmahillolla menee :)

   Delete
 2. Mä ostin tuollaisen pienen "hiihtokilpailupalkintolautasen" äitini kanssa kirpparilta ja hän kauhisteli, koska hänellä on niitä kaapit täynnä... Pitikin napata muutama isompi mukaan viime visiitillä, mutta unohdin. Kivoja ovat! Ja pannari maistuu meilläkin!

  ReplyDelete
 3. Vilpullahan on ihan kuninkaalliset oltavat.
  Ihanat kuvat taas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hieman hän sellaisen roolin on täällä meillä ottanutkin, kröhöm, kun ollaan annettu loikoa sängyillä ja soffilla ... ;)

   Delete
 4. Teidan nelijalkainen nayttaa kovin tyytyvaiselta tyynypinon paalla. :) Mahtaa olla pehmoiset oltavat. Meidan puolestaan kaivautuu peittojen alle lampoiseen. Ja jos se sattuu se tyyny olemaan siina niin silloin pitaakin miettia etta nukkuisiko sen paalla vai alla. Heh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) No kyllä ! Kts. yllä oleva vastaus ;D
   Joo, yö nukutaan meidän peiton alla ...

   Delete
 5. Replies
  1. Pannarin pitää olla mehevä, ei jaksa kengänpohjaa nautuskella ;D Ja voilla siitä tulee tosi mehevä !

   Delete
 6. Kuvat eivät kuitenkaan olleet pannukakkuja ;) Niin kaunista ja herkullista.

  ReplyDelete
 7. I love your blog, house, kids, i wish i could read it also! Yout daughter is lotta, i am pregnant, it will be a boy, If it would be a girl she was also lotta, greetings from belgium

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Thank You soooo very much Tiene :) Maube someday I write english ! :)

   Delete