Suursiivous

Pian paisti uuniin ja ulos reippailemaan pitkä lenkki koiran ja ystävän kanssa. Sillä välin kotosalla lämmitellään kakluunia ja tehdään lumitöitä. Ihana tulla takaisin lämpimään taloon jossa tuoksuu ruoka.

Keväällä se aina iskee, siivousinto. Tällä kertaa vasta kummittelee mielessä, mutta siellä se joo tosiaankin vaanii. Liika kama pois ja tilalle kauniita juttuja. Kukkia ja tilaa. Rojut ja ihme härpäkkeet lentää huitsiin. Ja joo tosiaan, jouluvalot voisin kanssa jo irrottaa ikkunoista. Olen katsellut tähtiä jo tarpeekseni.

Odotan innokkaasti, että saan vanhan nojatuolini uudenveroisena takaisin verhoilijalta. Huomenna olen menossa valitsemaan kangasta. Päädyin luumunväriseen! Ei kuvioita.

Kotonakin tiedossa olisi lastenhuoneiden pientä pintaremonttia, tauluin ja maalein toteutettuna. Lapset kasvaa ja tilanteet muuttuvat.


22 comments

 1. Odotan oikein innolla kuvia uudistetusta lastenhuoneesta! Mistä tuo pieni valkoinen kaappi on peräisin? (jonka vieressä seisoo puinen sotilas)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa, joulupukki toi Mailegin kaapin Lotan leikkeihin :)

   Delete
 2. Niin minäkin, hauskaa nähdä mitä kaikkea olette sinne sitten keksineetkään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lähinnä Vernerin huonetta pitäs vähän päivittää ... tietty Lotan vaatehuone, se on vieläkin tekemättä :D

   Delete
 3. Niin mun ajatuksia! Kaikki ylimääränen vek ja tilalle vaan nättiä ja kivaa tarpeellinen määrä! Tosin mä en oo mikään kauhee koriste-esineihminen muutenkaan, mut silti sitä vaan kertyy ;)

  Mä tulin just reippailulta ja nuorimmainen jäi vaunuihin nukkumaan. Nyt kahvia ja blogeja :)

  Mukavaa sunnuntaita! Ihanat kuvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle kertyy aina vaan kortteja ja lasten piirroksia ja kaikenlaista muuta sälää seinille. Kauniita kuvia jne. Nyt on semmonen , että kaikki riisutaan. Liika on aina liikaa. Torttu tortun päällä on aina kaameaa j a semmosta täällä alkaa jo olla XD

   Delete
 4. Aivan samoin ajattelen minäkin - turhaa tavaraa pitää taas karsia. Juuri puhuttiin miehen kanssa, että pitäisi kirpparipöytä varata. Siitä tulee kyllä hyvä olo, kun kotiin saa raivattua tilaa ja raikkautta.

  Myös meillä edelleen valkoiset paperitähdet olohuoneen ikkunoissa ; )

  Ps. Olen melko uusi lukija ja tosi kiva on tämä blogisi, elämänmakuinen : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Päivi! Tervetuloa lukemaan blogiani ♥

   Delete
 5. Luumu kuulostaa hyvältä väriltä. Mullakin olis yks vanha oranssi Kilta-tuoli odottamassa inspistä. Lotalle saa jo letin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, pikkulettejä jo harrastetaan, että saadaan kiharat aikaiseksi :)

   Delete
 6. Se on jännä miten kevään korvilla aina iskeekin siivousvimma ja eräänlainen "pesänrakennus vietti", kiva uudistaa jotain, edes jotain pientä ja ainakin maalata! Mua himottaa keltainen ja vihreä maali muttei ole hajuakaan mihin niitä sutisin :D

  ReplyDelete
 7. Mullakin on mielessä kangastellut kunnon raivaus ja turhasta roinasta luopuminen. Haluaisi avaruutta ja siisteyttä, eikä mitään turhaketta nurkkiin. Ehkä jos nurkan ja hyllyn kerrallaan raivais, niin se vois onnistuakin :)

  ReplyDelete
 8. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 9. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 10. No morjens, piti täälläkin hieman siivota kun roskapostia heittävät! :P

  ReplyDelete
 11. Kyllä me naiset ollaan hyviä "organiseeraamaan" Ruoka uuniin ja lenkille on hyvä esimerkki.
  Sulla on tosi kaunis koti! Itselläkin odottaa v.pun. pellaverhot laittamista ja olkkarin pöytä valkosta maalia. Kyllä se kevät tekee tehtävänsä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiitos! Näin se on! Hyvä on huseerata kun osaa tuon hieman ennustavan organiseerauksen ;)

   Delete
 12. Kauniita leluja, unelmieni lastenhuone. Usein haaveilen kantavani kaikki rumat ja uudenaikaiset muovikrääsät kirpparille, mutta aina niitä joku sitten kaipaa..tai joku toinen tuo niitä lisää. Tosin eipä nuo montaa vuotta niillä leiki, sitten voi heittää hyvästit niille turhakkeille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Meillä on tosi vähän näitä muovikrääsäleluja ja sitten kun Lotta semmoseen paikkaan pääsee kylään, jossa kaikkee tämmöstä on ... oi autuutta! Muutenkin, meillä on aika vähän leluja :/ mutta hyvin ollaan pärjätty.

   Delete
 13. Voi miten ihanat kuvat taas♥meillä koti pursuaa kaikesta turhasta krääsästä.Kun saan lapset terveiksi täytyy varata heti kirppari pöytä.Meillä koko helmikuu sairastettu.
  Mä en itse kuitenkaan viihdy sellaisessa kodissa mikä on kauheen pelkistetty.Omat vanhempani kun tulevat meille usein kuulen isäni suusta että teillä on niin jumalattomasti tätä rojua täällä! Itse ei omassa kodissaan taida nähdä omia "rojujaan";)Toiset taas sanoo et kiva tulla aina teille kun täällä on paljon katseltavaa.
  Oman kummityttöni 6-vee ja hänen pikkuveljensä kotona on paljon niitä muovileluja ja disney kamaa.Meidän pojat on niillä aina ihan fiiliksissä.Mä olen niin ilkee mutsi kun en osta.Sukulaiset kyllä pitää meillä siitä huolen että niitä kulkeutuu myös tänne:)
  Pojat sai joulupukilta nintendo wiin.Se on nyt niin kova juttu!

  ReplyDelete