H niin kuin huvila
Tässä kirjassa sitten ollaan, aivan pian - nyt huhtikuun alussa ilmestyy.
Jännittävää, julkkarit tiedossa ja ... se, että en ole nähnyt etukäteen yhtään mitään kuvia. Luotan.

Ja mukana myös aivan ihana (IHAN LIIAN ihana) kesäpaikka, minun vinkistäni. Ja tämä paikka ei ole ennen ollut missään esillä ja kuuluu ystävillemme. Eli ... ompas jännittävää! En malta odottaa, en malta.
Toivottavasti ette tekään ja ostatte sitten hyllyt tyhjiksi!

11 comments

 1. kovasti olen jo käynyt kyttäämäs että milloin voi kirjastosta varata

  ReplyDelete
 2. Joo takuu varmasti ostan kirjan! K niin kuin koti on yks mun lemppari kirjoista:)

  ReplyDelete
 3. Jos on edeltäjänsä veroinen niin ehdottomasti on hankittava itsellekin. Ihanaa, että julkaisu on pian.

  ReplyDelete
 4. Ehdottomasti ostan, se edellinen oli tosi ihana!! Teidän koti varmasti sopii tuohon kirjaan, en malta oottaa minäkään.:)

  ReplyDelete
 5. En jätä tätä väliin :) pakko saada!

  ReplyDelete
 6. Kivalta vaikuttava kirjanen :). Kuvasi ja sisustustyylisi ovat aivan mahtavia! Olen seurannut blogiasi vuoden päivät ja kuvasi ovat inspiroineet minuakin perustamaan oman blogin. Käy vastavierailulla pienessä mummonmökissämme, jos vain ehdit :). www.mummonmokkielamaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. Jään malttamattomana odottamaan milloin saan selailla tätä ihanuutta :)

  ReplyDelete
 8. Itsekin odotan ihan kuin hullu puuroa! Ihan mahtavaaaaaaaaaaa - aaa :) !!! Muistan, kun sain yhteydenoton koskien haluanko mukaan kirjaan ... olin ihan että MINÄKÖ? Mitä, kuinka, miksi ... ? Ja sitten suostuin :) Niin ihanaa!

  Nyt tehdään paljon kirjoja blogeista. Mua on tämän jälkeen pyydetty kahteen sisustuskirjaan. Not to worry, en ole menossa XD ei torttua tortun päälle kuitenkaan.

  Blogit on kyllä mahdollistanut monelle sisustustoimittajalle ja kirjantekijälle semmoset markkinat että oksat pois! Ihania blogeja syntyy kun sieniä sateella ja paljon :) Aika kivaa mun mielestä!

  Ja vielä kun olisi aikaa bongailla ja löytää , lueskella blogeja. Mulla alkaa olla aika niin kortilla koneella istumiseen blogistaniassa että ... :/ Koitan omat suosikkini aika-ajoin selata sentäs , aina ei ehdi jättää kommenttia kuitenkaan , haaaarmi :(

  Ihanaa, että sain olla tässä mukana ja vielä ihanampaa että sain houkuteltua kamut mukaan myös! A ai ai caramba!

  ReplyDelete
 9. Huippua Niina. Tämä on niin oikea kirja teidän kodille! Teit oikean valinnan =)

  ReplyDelete
 10. Voi ihanaa, kirjapino senkun kasvaa kun tuntuu että kaikki ihanat ja inspiroivat kirjat täytyy olla koko ajan käsien ulottuvilla siinä keittiön pöydällä..:) Teidänkin kaunista kotia on aina yhtä mukava katsella..:)

  ReplyDelete
 11. Heipat! Kävin kurkkaamassa tänään kirjan :) Ihan jeeeeees. Omiin kuviin ei kai koskaan voi olla tyytyväinen :( Taas näkyi Lotan huoneen TYPERÄ edellisen asukkaan jättämä verhotanko, NYT TARTTEE RYHTYY TEKEMÄÄN asialle jotakin ;D ;D Voi rumuus sentäs.

  ReplyDelete