Miia-Milla-Manda & muuta
Terveisiä Tallinnasta! Ja anteeksipyyntö, etten lupauksistani huolimatta tänne päässytkään. Kunhan kuulette syyn ... ymmärrätte. Minulla ei reissussa kameraa mukana tällä kertaa ollutkaan - en vaan ehtinyt pakata sitä mukaan.
 
Päivä vierähti nopsaan - shoppaillessa pientä ( rakastan mm. Kaubamajan ruokakauppaa!) ja syödessä hyvin. Heti ekaksi otettiin satamasta taksi ja hurautettiin Lotan kanssa ihanaan Miia-Milla-Mandaan. Lastenmuseo, jossa kaikkeen saa koskea ja kaikkialle saa mennä. Lotta rakasti leikkiä tuolla.  Huom. talossa on aivan mahtava kahvila, jossa suussa sulavat ja huokeat herkut! Nam. Niin kaunis vanha puurakennus 1930-luvulta.
Suosittelen! Alue on kesällä varmaan sataprosenttisesti kauniimpi kuin nyt lumettomana, kylmänä päivänä.
Täytyy lähteä kesällä ehdottomasti uudestaan. Pihassa oli iso leikkipuisto ja hyvät edellytykset kunnon piknikkiin!
 
Mutta mutta, heti tuolla museossa alkoi tuntua siltä, että kaikki ei ole aivan kohdallaan. Pikkuhiljaa mulle tuli todella huono olo ja nousi kova kuume, jonka kourissa yritin sitten tosiaan sinnitellä loppupäivän ja illan. Onneksi saimme laivasta kotimatkalla hytin, jossa pystyin nukkumaan. Eli, loppulomani vierähti kuumeessa sängyn pohjalla.
 
Nyt alkaa onneksi jo helpottaa ja melkein tekee mieli jo lähteä illalla koiran kanssa kävelylle - tästä vaan suunta ylöspäin!
 
Muutakin kivaa olisi ohjelmassa vielä ollut jos vaan olisin ollut kunnossa ... minun piti käydä ottamassa kuvia teille ja Lotta & Lilin sivuille lastenhuoneesta, jossa olin hieman apuna sisustamassa ...  ja eilen olisi ollut kummityttömme synttärit - Harmi. Mutta saimme sovittua uudet visiteerausajat,  joten kuvia tulossa teille ja pääsen moikkaamaan kummityttöänikin pian.
 
Kuvat olen poiminut googlettamalla. Photos from Internet / Miia-Milla-Manda.


* On Friday we traveled to Estonia. Fell in love with children's museum Miia-Milla-Manda. I highly recommend! Sorry about the photos, I forgot my camera!

5 comments

 1. No voi harmi miten huono tuuri oli matkassa kun sairastuit :(

  Olen nähnyt paikan ulkopäin kesällä ja todella viehättävä. Ylipäätänsä koko Kadriorgin puisto ja palatsi ovat näkemisen arvoisia joten suosittelen niitäkin.

  ReplyDelete
 2. Olenkin usein miettinyt tuonne menoa poikien kanssa. Tosi kiva kuulla, että kannattaa käydä! Harmi, että sairastuitte.

  ReplyDelete
 3. lomasairastelut ei ole kivoja...mutta aivan ihastuttavan matkakohteen löysitte :) pitää laittaa korvan taa

  ReplyDelete
 4. Tuo on ihana paikka, ja kesällä tosiaan ihan huippukiva, kaunis puisto ympärillä!

  ReplyDelete
 5. Hei, kiitos hyvästä vinkistä! Kivalta paikalta vaikuttaa, joten täytyy laittaa korvan taa. Harmillista että lomalla tuollainen yllättävä käänne..

  ReplyDelete