Ehdottomasti esteetikon tuplavaunut


Hei kaikille! Katsokaa mitkä ihanuudet sain postissa tänään. Ihan oikeasti vanhat, Emmaljungan kaksosvaunut 80-luvulta. Olen aivan myyty. Näillä retroilla kelpaisi käveleskellä vaikka rennossa ja muodikkaassa vauvaystävällisessä Kööpenhaminassa. Siellä olen nähnyt paljon isopyöräisiä retrovaunuja, jotka tosin ovat uudistuotantoa. Mutta näissä vasta on tunnelmaa!

Ja eikä minulla olisi näitä kauniita, vanhoja vaunuja vauvoja odottamassa, ilman tätä blogia. Ja ilman teitä lukijoita. Olette aivan uskomattomia!

Sain kivan sähköpostin alkukesästä, jossa eräskin blogini lukija Jenni, tarjosi minulle näitä vaunujaan (omilta kaksosiltaan jääneitä). Ja kun näin kuvat, olin myyty!

Muutenkin, olen saanut niin paljon vauvatavaraa kavereilta, että en pysty koskaan kiittämään teitä tarpeeksi. Nyt vaan odotellaan, pötkötellään ja kerätään voimia nämä viimeiset viikot. 

Terveisiä Jennille! 

32 comments

  1. Ovat kyllä todella ihanat! Meillä on kans käytössä 1 kk ikäisen esikoisen kanssa 80-luvun Emmaljungat, jotka vanhemani ovat aikoinaan ostaneet käytettyinä, ja joissa minä ja kaksi sisarrustani olemme aikoinaan matkanneet. =)

    T:Jenni

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Joo, olen tosi tyytyväinen. Mulla oli kans Lotalla ja jo Vernerillä silloin (synt. 2000) aikoinaan vanhemmat yhden vauvan Emmaljungat. Ainoa huono puoli niissä oli, että esikoisen kanssa just asuttiin ylimmässä kerrostalossa, ja hissi oli niin pieni, ettei vaunut sopineet sinne. Mun piti aina välillä kantaa iso koppa sinne ylös asti, kunnes tajusin sitten Lotan kanssa vasta ostaa sen pehmopussukan niihin sisälle :o) Ja tosin silloin olimme jo muuttaneetkin pois tuolta aikaisemmasta asunnosta :)

      Saimme ystäviltämme myös ihan uudenaikaiset kaksosrattaat jotka yhdistelmät eli kopat mukana. Niillä taidan liikkua tuolla kaupungissa, mutta nämä menee mulla oivasti täällä maalla ;)

      Delete
  2. Tyylikkäät! Ja ilmeisesti hyväkuntoiset myös??

    ReplyDelete
  3. Oi, että kuinka ihanat! Kyllä kelpaa kuljeskella kaduilla :)!

    ReplyDelete
  4. Nyt mä en kestä, aivan ihanat! Oletko mammalomalla? Ihanaa oleilua sinulle!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti, joo olen. Olin ensin kesälomalla ja sitten jäin pois töistä. Nyt odotellaan.

      Delete
  5. Aivan ihanat!
    Kyllä noissa kelpaa köllötellä :-)
    T, Mari-sisko.

    ReplyDelete
  6. Vau, mitkä herkkuvaunut! En edes tiennyt, että tuollaisia ihanuuksia on olemassa! Voittaa 100-0 kaikki uudet Brion väkerrykset (meillä juuri on sellaiset, näppärät työntää, mutta eivät mikään todellinen ilo silmälle).
    Paljon voimia loppumetreille!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nämä myös tosi hyvät työnnellä, mutta tosiaan tuolla joukkoliikenteessä ja hisseissä yms. ehkä eivät sitten kamalan kätsyt mutta ... miten musta tuntuu, etten ekan vuoden aikana kauheen kauas (kaupungille) lähde näiden vauvojen kanssa yksikseni pyörimään ;D ;D ...

      Delete
  7. Ihanuudet! Tsemppiä vikoille viikoille 😊

    ReplyDelete
  8. Mahtavaa että tuli ehjänä perille,eiks ookki ihanat <3 ihania vaunuttelu hetkiä teille tulevaan!:) -jenni-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihanat! Ja suuret SUURET kiitokset! Kyllä mulla on aivan ihanat bloginlukijat siellä toisella puolen ruutua <3

      Delete
  9. Voihan vihulainen näiden kommenttien kanssa... Menee koko ajan jonnekin bittitaivaisiin. Vautsi vau kutienkin, jos tää nyt onnistuis. On niin sun näköiset vaunut :-D Ja olis ollut ihana tulla vielä treffaamaan, jos täs mitenkään ehtisin. Niin oot mielessä ollut. Ja kohtahan me ollaan samassa veneessäkin, kaksoset, neljä lasta ja sitä rataa. Mulla ei tosin vauvakuumetta onneks enää ole.. Niin odotan silti noita pikkuisia näkeväni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auts, joutuuko bittimereen? Höhh!

      :O) Neljä lasta! Voitko kuvitella ... mä en ikinä maailmassa ois koskaan ajatellut olevani neljän lapsen äiti ja koirakin vielä. Ja nyt tila-autokin :D apuuva! Kunnon mamma!

      Mutta näillä mennään. Tänään kävin käyrillä ja sieltä ne varmaankin kohta alkaa jo pukata vaikka yrittäis muuta :/// Mutta, toisaalta, eihän tässä koskaan tiedä mitä sattuu ja tapahtuu ja antaako odottaa.
      Tule ihmeessä käymään vielä, jos ennätät.

      Delete
  10. Löysin blogisi Oman katon alla-blogin kautta, kun tämä vaunukuva pomppasi Tuulan listalta silmiini. Nuo on kyllä niin upeat vaunut, että ihan haikeudella aloin muistella omien kaksosten vauva-aikaa. Pojat täyttivät kuukausi sitten 19 vuotta, joten lykkimisestä on jo hetki vierähtänyt. Heille tosin ostettiin silloin Oran tuplarattaat, joissa oli uutuutena erilliset selkänojat ja pehmeät kantokassit. Yhdistelmä oli hyvä ja pitäikäinen, hetkeksi hankin heille sitten vielä tavalliset kevyt rattaat, kun yhdistelmistä alkoi tulla liian isot.
    Minulla on poikien lisäksi 22-vuotias esikoispoika, joten omat lapseni ovat jo aikuisia ja seuraavaksi tekevät minusta varmaankin mummon. Mielenkiinnolla jään seuraamaan blogiasi ja vauvojen maailmaan tuloa! Oikein hyvää jatkoa ja mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haikeutta on mullakin ilmassa, kun katselen näitä isompia lapsiani. Toinen on jo aika teinimörkö (kasilla) ja toinen pieni onneksi vielä, eskarilainen tytteli ... aika menee. Kiitän siitä, että saimme nämä vauvat ja toivottavasti kaikki menee heidän maailmaan saatossa hyvin. Vaikka kuinka väsyttäisi, täytyy vain puskea sitä kautta, että tilanne on ainutlaatuisen ihana. Nauttia jokaisesta palasesta. Siihen menee hetki, kun hekin sitten ovat teinimörköjä ;D Hyvässä hengessä! Esikospoika on aivan suloinen, ylä-aste vaan on semmosta aikaa että tunteet pelissä ja ei ihan ole aikuinen, muttei lapsikaan tosiaan :) Saan kirjaimellisesti katsoa poikaa ylöspäin, kun on pituutta sen verran enemmän kuin minulla.

      Kiitos, samoin sinulle oikein ihanaa viikonloppua!

      Tuulan blogia minäkin seurailen, tunnen hänet henkilökohtaisesti vuosien takaa :o) Terveiset Tuulalle! <3

      Delete
  11. Vau! onko tuo kangas keinonahkaa? minusta nuo on ihanat ,kun vauvat saa köllöttää vierekkäin niinku mahassakin. Luo heille hyvän tuvallisen olon. Erilliset kopat on kätsymmät varmaan sitten kun vähän kasvavat :) meillä on juniorilla (9kk nyt) käytössä ihanat -82 vm emmaljungat ja niihin on myös sisaristuinkin ja samalta rouvalta ostin myös brion yksilörattaat, ruskeat kaikki yhteensä 24e!! ja on siistit.,sisällä säilytetty alaosa beigeä keinonahkaa ja yläosa ruskeaa kangast(jota hieman aurinko haalistanut). Sitten kun kaivoin vielä kätköistä vm-81 minun vauvavaatteet, niin meidän neiti on tosi retro baby :D t.Ilona

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka, kyllä se taitaa olla keinonahkaa. Sisälle vaunuihin on kangas vaihdettu uuteen. Minustakin aika söpöä, että saavat sitten oleskella ihan vierekkäin kuten tuolla masussakin :)

      Delete
  12. Onpas upea vaunut :) Kyllä kaksosten kelpaa näissä matkustella!

    ReplyDelete
  13. Tosi tosi söpöset!

    ReplyDelete
  14. Tosi ihanat vaunut!!!! Anne

    ReplyDelete