Marraskuu


Jaahas, aika on taas rakeisten kuvien ... on taas niin pimeää ja harmaata, ankeaa ... Tylsä sää, siksi polttelinkin uunia aamulla. Tietty myös lämmityskustannuksellisista syistä. Tässä odotellaan sitä, että saan laittaa pellit kiinni ja painella ulos vauvojen ja koiran kanssa. Räntäähän siellä tuli niskaan, mutta ei haittaa. Pääkoppani tarvitsee ulkoilutusta päivittäin. Samoin tietenkin koira. Bongaa kolmannesta kuvasta vauvat!

Ostin Ikeasta lampaantaljan vauvoille. Sen päällä on kiva ottaa lyhyitä päivätirsoja, kuten Vinski tässä tekeekin.

Olen miettinyt teitä lukijoita paljon ja ajattelinkin, että joulukuussa voisin pitää muutamia arvontoja ja muuta kivaa,  piristääkseni ruudun sillä puolella seuraajia. 

Muuten tätä omaa "harmaata arkeani" on ulkoilu ja koti-oleilu lasten kanssa. Juu, tottakai mielessä on kaikenlaista sisustusjuttuakin. 

Eilen kävin jumppaamassa kipeää selkääni - vauvojen iltahyssyttely ei ole sieltä keveimmästä päästä, kun niitä kaksi on. Vaikka mies auttaakin, selkä joutuu koville. Tekipä hyvää käydä jumpassa.

Nastaa tulossa eli pysykää siis mukana kuitenkin!

15 comments

 1. Kuvasi ovat aina yhtä ihania, rakeisia tai ei. Ja voi noita onnenpötkylöitä, kolmin kappalein♥

  ReplyDelete
 2. Ihania kun vavvat siellä pötköttelee millon missäkin. :) Mulla alkaa ens viikolla uudet kuviot! Jos en oo ihan kuollut niin tullaan piipahtamaan ens viikolla. Viimeistään sit seuraavalla! <3 <3 Hyvä että pääsit jumppaamaan. Kohta oot ihan terämuikki jo pelkästään vauvojen kannattelusta. :)

  ReplyDelete
 3. Mä melkein itkeä pillitän näitä kuvia katsoessa ja postauksia lukiessa. Ne on niin perhekeskeisiä. Aivan mahtava juttu tässä maailmassa, missä monella on kiire, elämä menee suorittaessa ja välillä lapsetkin jää sinne tänne porhaltavien vanhempiensa jalkoihin.

  Pienten vauvojen kanssa tulee pysähdys. Rahkeet ei enää riitä kaikkiin kissanristiäisiin ja väsymyksen painaessa päälle on pakko karsia kaikki mahdollinen ylimääräinen, että vähiin käyvä energia riittäisi niihin olennaisimpiin asioihin. Ja niin sitä saa mahdollisuuden olla ihan lähellä sitä, mikä elämässä on arvokkainta. Työtä riittää kellon ympäri, keho lujilla, välillä mielikin väsymyksen vuoksi, mutta on ne vauvat ja lapset vaan niin ihania. Rakkauden työtä tässä tehdään. <3

  Nimim. Samassa veneessä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta jokainen sana jonka kirjoiti :o)
   Vaikka väsymys painaa ja tunnen, etten ehdi ja riitä on kuitenkin ihana pysähtyä ja vain nuuhkia vauvan pientä päätä syliä vasten.

   Delete
 4. Ihana murunen siellä päikkäreillä taljan päällä <3
  Rentoa viikonloppua sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pienet väliunet vaan ;) Niitä vauvat nappailee pitkin päivää ja yhdet pitemmät sitten joskus 12-16 välissä :)

   Delete
 5. danke für die tollen bilder und inspirationen, einen schönen freitag wünscht angie aus deutschland

  ReplyDelete
 6. Ihanaa ja kodikasta :) Meillä 7kk vauva ei haluais nukkua melkein ollenkaan päivällä ja sehän tekee haastavampaa tästä kodin pyörittämisestä, mutta tämä on maailman parasta aikaa, joka vaan menee liiankin nopeaa <3 Onneksi on auttavaisia kätösiä täällä kotona! Itse olen kyllä niin huono lähtemään ulos kun on huono ilma ja yritän joka päivä luvata itselleni, että ulos vaan kelillä kuin kelillä... Tietysti kolmen Espanjan vuoden jälkeen se vaatii pientä skarppausta :D

  Mukavaa viikonloppua sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä meidän täytyy muistaa, että aika se on joka kiitää eteenpäin. Nyt joskus tuntuu, että voi kumpa vauvat kasvaisi nopeaan, mutta kuitenkin ... se tapahtuu eittämättä, niin pitäisi vain nauttia tästä hetkestä täysin sydämin.

   Delete
 7. Teidän koira nukkuu sitten ihan samalla tavalla kuin meilläkin; selällään oikein rentoutuneena.
  Vielä sitä uskaltaa jättää vauvat tuolla tavalla sohvalle ja pöydälle, mutta hetken kuluttua on pakko molempien olla lattialla ja sohvalla äidin molemmin puolin. Putoilevat nimittäin tosi nopeasti.....
  Oikein mukavaa marraskuuta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niin nukkuu :D
   Vauvat ei vielä käänny tosiaan, tuo poika on vaan jo niin iso ja jäntevä, että pitääkin aina vahtia, saattaa olla että kierähtääkin yllättäen. Hänellä oli myös yksi hammas jo vastasyntyneestä. En uskonut mutta niin se vaan on, hammas nököttää alhaalla edessä :D

   Delete
  2. Hauska tuo hammas. Olen kuullut aiemminkin, että jollain on heti ollut hampaita ja ystävättereni poika sai ensimmäiset hampaat 3 kk:n iässä.

   Delete