Omat paikat ne olla pitääKaksi vauvaa, kaksi syöttötuolia. Vaaleanpunainen palveli jo Lottaa ja ehdittiin palauttaa takaisin Lotan kummitädille, josta se oli lainassa. Nyt se tuotiin takaisin. Sininen on ollut mulla varastossa, pelastin sen joskus törkeän halvalla ja ajattelin, että löydän sille käyttöä jostain sisustusjutustani ... vaan kuinkas sitten kävikään. Oliko kohtaloa vai mitä, että se sattui olemaan valmiiksi sininen, kuin pojalle ... ?

Ihanat istuinpehmusteet ovat Liberty of London - kankaasta. Ranskalaisen lab. :n tuotteita. Ihania. En tiedä pysyykö puhtaana, mutta ihania ovat ja se riittää mulle. Monesti menee esteettisyys käytännöllisyyden edelle tässä huushollissa. Vielä muutama viikko pitäisi odotella, että vauvat tulee puoli vuotta ja saavat luvan kokeilla istumista heidän paikoillaan. Pääsevät lähemmäksi meitä kun syödään yhdessä.

Päätimme myös, että vauvat siirtyvät Lotan huoneeseen jossain vaiheessa ja Lotta saa puolestaan meidän makuuhuoneemme. Me asetumme yläkerran aulaan (haaveilen että futonille - ehkä?).
Tämähän tarkoittaa sitä, että saan sisustaa vauvoille oman pienen huoneen. Tapetoida ja maalailla. 
Kiva homma! Pää kuhisee ideoita ja muutama juttu on jemmassa huoneeseen. Huonehan on aika pikkuinen ja ei sinne taida sopia kuin pinnasängyt, mutta katsotaan sitten.


34 comments

 1. Voi vitsit, mitkä värit :) Heh, arvaa kun oikeesti ajattelin yksi päivä, että mitenköhän teette tulevaisuudessa huonejaot -siis varmaan pari päivää sitten. Mulla tätä tekemisen puutetta aika paljon :-) No vastaus tuli sitten sieltä kuin apterkin hyllyltä! Hyvä suunnitelma :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) :) Pari muutakin suunnitelmaa on: esimerkiksi se, että me tultaisiin alakertaan ja tehtäisiin pienestä olkkarista meille makuuhuone. Tai se, että yläkerran aulasta tehtäisiin kunnollinen huone. Siinhän on ikkuna ja saisi väliseinän ja oven ja ison huoneen. Pohjapiirrustuksessa oli aikoinaan jo viivat vedetty silleen, että siitä saa huoneen. Mutta ei raaskittaisi luopua aulasta, se on niin kiva avarana.

   Delete
 2. Oi kun sydän ihan pakahtuu sinun ihanista vauvoista ja löydöistä! Jaksamista pyöritykseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Löydöt <3 Kuinka onnistunkaan aina täyttämään varastoja ;) ? Pitää perustaa puoti ! :D

   Delete
 3. Ihanat pehmusteet. mekin hommattiin jo valmiiksi syöttötuoli ja nyt täytyy ommella pehmuste, mäkään en välitä käytännöllisyydestä tässäkään projektissa heh :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Tulee varmastikin ihanat pehmusteet vauvelille syöttötuoliin :)

   Delete
 4. Syöttötuolithan on kuin nakutettu tuohon. Tehty teille. Ihanat!

  ReplyDelete
 5. Somat tuolit, passautuu ku nenä päähän. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös olekin! Kaksi ystävää on tarjonnut Tripptrappia mutta kun ne ei vaan ole mun juttuja :o) Vaikka kivoja ovatkin muilla.

   Delete
 6. Söpöt tuolit ja mikä ihana nöpönenä kuvassa <3 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alva nöpönenänen <3 pikkuinen söpöliini.

   Delete
 7. Huippusuloiset ♥♥♥ tuolit, pehmusteet ja vauva etenkin ♥

  ReplyDelete
 8. Nuo pehmusteet ovat kyllä niin kauniit. Pitikin päivänä eräänä kysyä mistä ovat mutta olisihan pitänyt tietää. Vähän Libertyä aavistin mutta tuo raita vei minut harhateille. Upeat vauvat ja syöttötuolit :)

  ReplyDelete
 9. Kaksi syöttötuolia meilläkin oli. Toisella oli esikoisen vanha vaaleansininen ja toiselle ostettiin vanhojen tavaroiden kaupasta ihana artekin tuoli. Istuivat pöydän vastakkaisilla puolilla ja tuolit sidottiin nippusiteillä pöytään kiinni. Niin kovaa oli keikuttaminen!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nippusiteet! Apuuva! :D Saa nähdä kuinka eläväisiä nämä kamut sitten ovatkaan :o))))) Tarvitseeko meilläkin jotain virityksiä.

   Delete
 10. Ihanat syöttötuolit! Heh, pehmusteet ovat kohta vaikka missä mönjässä, mutta heität sitten vaan koneeseen! Täällä jo odotellaan uusia kuvia kunhan pääsette vaihtelemaan huoneita. Futon olisi muuten kiva munkin mielestä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitä ! Arveletko meidän sotkevan täällä pehmusteet johonkin mönjään vai ??? :D No aivan varmasti ! :D Hih. Pesuun sitten vaan, kuten monet muutkin täällä pyörivät koneessa harva se päivä. Sitterin päällysteet ja täkit ja peitot ... vaatteet. Pyykkiä tulee aivan hulluna! :)

   Delete
 11. Aivan ihanat syöttötuolit :) niin söpöt! tuli nyt aiva hinku hommata jotku tuollaset, mutta mennään näillä vanhoilla vain! meilläkin on tuollaset taitettavat, ne on kivat. täytyis vain äkkiä hommata jotku valjaat sillä nää on koko ajan nousemas seisomaan kun syödään,huh! -jenni-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka -jenni- :) Iik. valjaat teilläkin! Ollaanko me päästy aikaisemmin helpolla kun ei noi edelliset ole vauvana riekkuneet syöttäreissä ikinä :)) ?

   Delete
 12. Olen ihan lääpälläni teidän kotiin. Wanha tunnelmallinen talo, huonekalut, tekstiilit, kakluunit ja sitten kirsikkana kakun päällä vallan ihanalta vaikuttava perhe. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Ihanat lukijat mulla - aina sitä ylistän! Kiitos kiitos ! Itse olet siis ihanista ihanin <3

   Delete
 13. toilause...et esteettisyys meneekäytrännöllisyyden edelle...se on niin totta...niin monet aina ihastelee meilläkin vanhoja kaappeja...onhan ne ihania mutta joskus käyttäjäystävällisyys on aika grrr...meilläkin on yhestä kaapista ovi irti...:D

  ReplyDelete
 14. Kerrassaan ihanat tuolit! Kiinnostaa kovasti tuo teidän "majoittuminen" yläkerran aulaan ja toki myös vauvojen huoneen sisustaminen. Itsekin pohdin päivittäin meidän tulevia huoneratkaisuja, yhtenä vaihtoehtona on juuri tuo vanhempien majoittautuminen yläkerran aulaan.Mielenkiinnolla jään odottamaan teidän kokemuksia ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Tietenkin sitten postaan teille miltä näyttää, kun saadaan todeksi nämä suunnitelmat :o)

   Delete
 15. Ääni futonille! En vaihtaisi enää muuhun :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti ! Otetaan huomioon! Pitäs mennä testailemaan futonshoppiin millanen ois hyvä.

   Delete
 16. Sulla on kyllä niin ihana blogi, että ei mitään rajaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos :) <3 Tulipa hyvä mieli tästä kommentistasi, olet ihana!

   Delete