Kylpyhuoneen säilytyskaapisto & maailman kaunein mekko


Käsittelin tasona toimivan vanhan puuoven Osmon puuvahalla sävyllä helmenharmaa. Päälle pitää vielä laittaa kerros väritöntä vahaa, suosittelivat niin rautakaupassa. Tasosta tuli rauhaisa - jotenkin tykkäsin enemmän, kun se oli pelkällä puulla. En usko kuitenkaan, että kosteassa tilassa pelkkä käsittelemätön vanha puutaso toimisi sellaisenaan, vaikka kaunis pinnaltaan olikin.
Tässä on timpurin meille paikoilleen tekemän kylpyhuoneen kaapisto. Me maalasimme kaapin itse, sävy on Uulan värikartasta nimeltään sade. Kaunis väri. Koukut ja ikkunansulkijat (joita käytin sulkijoina näihin oviin) ovat Domus Classicasta Erottajalta.

Kun lähdin suunnittelemaan kylpyhuonettamme päätin, että en lähde hakemaan yhtään ainoaa kalustetta nyt valmiina mistään kaupasta, vaan ollaanpa hieman luovia ja mennään vanhan talon näköisillä ratkaisuilla, jotka kestävät aikaa.

Huomasitteko tuon ihanan mekon, se on Lotalle  - ystäväni Novan ompelema! Valitsin Art Galleryn kankaat itse Novan nettikaupan huikeasta valikoimasta (oi ne on niin ihania kankaita!)  ja Nova huristeli mekon koneellaan valmiiksi. Ihan varmasti koko kesän kaunein mekko! 
Jos kiinnostuit mekosta, ota yhteyttä Novaan - täälta hänen blogin kautta löydät yhteystiedot.Novan kaupasta saa myös kaikenlaisia kivoja superhelposti paikoilleen silitettäviä kangaspaikkoja, mitä meillä ainakin käytetään ahkeraan, kun pienten housujen polvet esimerkiksi kuluu. Tässä söpöläinen pöllö sai paikan Vinskin verkkaripökien polvesta!

17 comments

 1. Teidän kylppäri on kyllä NIIN kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) oi <3
   Vaikea saada hyviä kuvia kuitenkaan tuosta kaapistosta, kun on hankalassa paikassa kuvakulmaan.

   Delete
 2. Tosi ihana on kylppäri, tässähän tulee ihan kylppärikateus. Ja tuo mekko on aivan supersuloinen!! <3

  Mukavaa keskiviikkoa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Mekko on todella hieno! Ainutlaatuinen. Kiitos, kyllä tässä tuli kuusi vuotta sitä vanhaa kylmää haisukylppäriä ja toimimattomia pesukoneita katseltua :( Että olen ansainnut tämän! Tilasin juuri kauheen kasan ihania kylpytuotteita ja rasvoja kauniissa purkeissa tuonne. Saan hemmotella itseäni iltaisin :))

   Delete
 3. Kyllä on ihana teidän kylppäri ❤️

  ReplyDelete
 4. Tosi kaunista on! Meillekin on tulossa aika moneen huoneeseen erilaisia helmipaneliseiniä ja -kaappeja. Ne on tosi ihania! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kyllä! :) Suoraan puutavaraliikkeestä tai sahalta kun pyytää paneleista tarjouksen niin ei tule kalliiksikaan!

   Delete
 5. Oih miten ihanalta teidän kylppäri näyttää! Ja tuo mekko - kyllä Lotan nyt kelpaa juosta helmat heiluen - IHANA!!!!

  ReplyDelete
 6. Upea kylpyhuone! Terveisin Tuija

  ReplyDelete
 7. Teidän kylppäri on kyllä ihan mieletön! Aiheuttaa ihastuksen huokauksia ja sydämentykytyksiä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Kuvat ei ihan ole parhaimmistoa mutta näillä mentiin tämä postaus! :o)

   Delete
 8. Ihanan näköistä! Onko kaapin sisuksetkin "itse tehdyt"? Vai upotitko sinne ostokaapin? Olis kiva päästä kurkkaamaan sinnekin, kiinnostuin nimittäin oikeasti, niin kauniilta nämä näyttää...
  -Päivikki

  ReplyDelete
 9. Kaunista on! Kaapit sopii tuohon niin hyvin. Onko niiden sisuksetkin "itse" tehty, vai onko sinne upotettu kaupan kaappi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heissan! Ihan on tehty itse - eli ei ole mitään kaupankaappia sisällä. Voin joskus vilauttaa :) Nyt siellä on vielä maalipurkkeja ja sälää, kun on kaikenlaista vielä kesken ... Mutta siis komero periaatteella - saan sinne pyyhkeet, imurin, muut siivouskamat , yksi ylähylly varattu miehen urheilukamoille jne. Sisällä on seinään kiinnitettyjä puuhyllyjä kannakkeilla.

   Delete