Ihana vanha pinnasänky myynnissä
Onko joku kiinnostunut? Haikein mielin luovun tästä vanhasta, puisesta pinnasängystä. Tilanpuutteen vuoksi on vain vapautettava eteenpäin. Alkuperäisessä värissä, alkuperäiset maalatut kuvat. Mikki & Minni toisessa päässä ja ankka toisessa. Laitoja ei saa laskettua. Ehjä. Sälepohja. Jonkun verran ihanaa ajanpatinaa. Sänkyä voi vetää päädyistä aina hieman pidemmäksi, kun lapsi kasvaa.

Törmäsin myös Fiskarsin antiikkimessuilla tämmöiseen samanlaiseen pinnasänkyyn. Myyjä kertoi, että kyseessä on suomalainen huonekalu ehkäpä noin 1950 - luvulta. Minusta tämä on niin ihana, että en millään tahtoisi päästää irti. Siksi hyvään kotiin, perheeseen joka arvostaa tätä aarretta. 

Laittakaa sähköpostia jos kiinnostuitte. Hinnaksi mietin semmoista summaa kuin 100,- . Siihen saa mukaan mittojen mukaan leikatun ehjän ja puhtaan vaahtomuovipatjan (Etola) sekä halutessaan PetitPan pinnasängyn reunapehmusteet, jotka tilasin Ranskasta. Kuva alla, pehmeä oranssi/valkoinen. Saa myös tarjota. Mun sähköpostiosoite löytyy tuolta sivupalkista. En pysty sänkyä kuljettamaan enkä postita, ainoastaan noutaminen täältä Helsingistä onnistuu.Tarkemmat mitat pyydettäessä meiliin.

Pia Arnold

4 comments

 1. Meillä on samankaltainen, eri kuvilla, ja se on aikanaan ostettu -58 syntyneelle siskolleni. Joten myyjän epäily pitänee paikkansa.
  -marja

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kiva kuulla! Harmikseni sänky vieläkin etsii kotia. Mutta kyllä tämmöinen ihanuus sen löytää kyllä!

   Delete
 2. Meillä myös samanlainen,minulle aikanaan(-56)ostettu. Siinä on omat neljä lasta nukkuneet ja nyt myös lapsenlapsi mummilassa yökyläillessään.

  ReplyDelete