Cilla's Hietalahden Kauppahallin kulmalla






Hei ja huomenta kaikille! Lupauksestani huolimatta en eilen ehtinyt viimeistellä postaustani, toinen pikku kaksosistani heräili illalla ja siinä sitä taas oltiin. Otin pojan kainaloon ja menin sänkyyn itsekin. Sieltä jo ehti jokunen lukija laittaa viestiäkin, että missä alennuskoodi. Vihjasin hieman tähän asiaan tuolla Instan puolella.

Kävin eilen kylässä Cilla's puodissa. Olipa kivaa! Lupasin kirjoittaa blogiin pienen jutun.

Cilla's on palveleva lifestyle-kauppa Lönrotinkadulla Hietalahden Kauppahallin kulmalla sekä internetissä. Cilla's tarjoaa mitä kauneimmat tuotteet lahjapaketteihin, omaksi iloksi kuin kotiinkin. Mallisto koostuu tarkoin valituista ajankohtaisista tuotteista usealta eri valmistajalta kuten Cilla's, The Organic Company, Beck Söndergaard, Bloomingville, House of Rym, House Doctor, Himla ja Iris Hantverk ja muitakin löytyy.

Kävin siis itse paikalla hankkimassa inspistä joululahjoihin ja jotain tarttui mukaankin. Päiväkotiin opelahjaksi Cilla's ihanaa Siisti yleispesusuihketta joka tuoksuu sitruunalle ja rosmariinille sekä samaa tuoteperhettä saippuaa - piparminttu rosmariini. Pullot on niin tyylikkäitä että sopii kotiin kuin kotiinkin ja juurikin lahjaksi. Nyt on Jouluksi omakin tuoksu - Cilla kertoi siitä että, appelsiinin ja kanelin tuoksuinen Siisti yleispesuaineen "talvi-edition" on oikea täsmäase joulusiivoukseen!
Tulee turvallisesti ja ekologisesti puhdasta ja jäljelle jää vielä huumaava jouluntuoksu. Kiva myös opelahjaksi ja kyläänviemisiksi vaikka sen hyasintin sijaan.

Koska joulukuu alkaa ensi viikolla ja kiire on hankkia Mailegin Nisse taskukalenteriin Lotalle yllätyksiä, ilahduin Nailmaticin lasten huulikiilloista ja kynsilakoista - joita löytyi Cilla'sin valikoimasta. Tuttu ja kiva tuote meille! Monta kertaa olen hankkinut kaverisynttärilahjaksi. Laitan kauniin paperin päälle, sidon rusetilla ja tipautan tontun taskuun. Ihana juttu!

Ja tadaa - nyt saatte alekoodit niin voitte mennä tekin shoppailemaan!
Söpöset Nailmatic- huulikiillot ja kynsilakat lapsille -15% koodilla NIINANUNELMIA
ja näin ihanassa yhteistyössä myös kaikista Cilla's oman tuoteperheen tuotteista (esim juuri siivousjutut- ja saippuat ja verkkokaupassa voitte katsoa muita) myös  -15% koodilla NIINANUNELMIA. Koodi käy verkkokaupassa sekä itse liikkeessä.

Voimassa 7.12.2016 saakka!

2 comments

  1. Cillan kauppa paras kauppa :D Ihania juttuja enkä koskaan selviä ulos tyhjin käsin... täytyy hyödyntää tuo koodi keittiöpyyhkeisiin, meidän vanhat pellavaiset alkoi reikiintyä mystisesti sen jälkeen kun talouteen tuli uusia teräviä keittiöveitsiä.
    T. Liisa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liisa, joo se on ihana! :) Keittiöpyyhkeet on kauniin eleettömiä. Minullakin yksi <3

      Delete