Lotta 9v.

Olipa ihanat juhlat eilen! Huh,14 tyttöä yksillä synttärijuhlilla oli kyllä aikamoinen puristus. Parasta oli se, että pitkästä aikaa yksi parhaimmista kavereista pääsi myös meille juhliin mukaan. Oi, kun olisi paljon ihania kuvia koko porukasta - täällä ruudun toisella puolella arvoinkin, että laitanko blogiin, mutta sitten päätin että en viitsi laittaa ... ettei tule vanhemmilta sanomista. Tyttöjä oli niin paljon, etten jaksa erikseen kysyä lupaa laittaa kuvia someen. Olin kyllä niin ylpeä, kun olemme kasvattaneet tämän ihanan Lotan ... hän kutsui koko luokan tytöt meille. Yksikään ei näin jää ulkopuolelle eikä kenellekään tule paha mieli - sanoi Lotta.

Tarjoiluista - tehtiin Lotan kanssa Marianne-kääretorttua, nutellakierteitä ja riisisuklaakarkkia. Sankaritar toivoi mutakakkua, joka lähti mukaan ihan kaupan pakastealtaasta. Täytimme sen jäätelöllä. Ja kuten aina, meni överiksi ja meillä syödään nyt herkkuja pari päivää koska niitähän on. Tosin jäin just syyslomalle joten voisin järkätä rääppiäiset, päiväkahvittelut naapureiden kanssa.

Oikein leppoisaa sunnuntaita kaikille! Meillä kävi kyllä perjantaina siivooja mutta hei ... näkisitte paikan nyt eilisen juhlan jälkeen! HUH!
Ei kun tuumasta toimeen!

Ja IHANAA lomaa kaikille meille, jotka jääimme nyt lomalle. Itse olen ekaa kertaa syyslomalla koululaisten kanssa. Ikinä ennen en ole raaskinut tai voinut pitää lomaa. Koululaiset on olleet hieman kuin ellun kanat yksin kotona ja sitä on ollut vähän huonoäiti-fiiliksiä. Mutta nyt -ompa mukavaa, kun saa olla läsnä ja kotona puuhastelemassa.

4 comments

 1. Ihana tyttö tuo Lotta <3 Miten ihanasti hän ajattelikaan kun kutsui kaikki luokan tytöt juhliinsa :) Hän kyllä tulee pärjäämään elämässään hyvin kultaisen luonteensa vuoksi. Ihana, kultainen tyttö! Ja juhlat herkkuineen jäivät kyllä varmaan kaikkien mieleen.
  Mukavaa syyslomaa! Meillä se alkaa viikon päästä ja kovasti jo odotammekin sitä :)
  Terveisin, Johanna

  ReplyDelete
 2. Onpa ihanan näköiset kemut! Ja niin kivasti ajateltu, että kaikk kutsuttiin :)
  Kivaa syyslomaviikkoa sinne <3

  ReplyDelete
 3. Ihanat synttärijuhlat Lotalla! Todella fiksu tyttö, kun ei halunnut pahoittaa kenenkään mieltä.
  Mukavaa syyslomaviikon loppua!

  ReplyDelete
 4. Nam, mitä herkkuja - heti tekisi mieli maistaa tuota jäätelömutakakkua, riisisuklaakakkuja ja nutellakierteitä. :P

  ReplyDelete